Vitamine care îmbunătățesc viața sexuală

Cercetătorii au ajuns la concluzia că este suficient să ai 4 vitamine pentru a avea o viață sexuală deplină. S-a dovedit că acestea sunt vitamine care imbunatatesc viata sexuala:

Vitamina A protejează împotriva deficienței hormonilor sexuali, care este extrem de importantă pentru funcționarea completă a testiculelor la bărbați și a ovarelor la femei. Alimentele bogate în vitamine includ mango și caise.

Complexul B include substanțe legate de sănătatea sexuală a bărbatului, cum ar fi vitaminele B1, B5 și B12 (iar vitamina B12 este utilă în special persoanelor cu probleme cu libidoul). Pe lângă sănătatea sexuală, vitaminele din acest grup elimină și stările de nervozitate. 

Vitamina C ajută la combaterea radicalilor liberi – unul dintre principalii factori ai problemelor sexuale. Majoritatea vitaminei C se găsește în kiwi, fructe de pădure proaspete, mere și ardei. Vitamina C ajută la combaterea radicalilor liberi – unul dintre principalii factori ai problemelor sexuale. 

Cele mai citite articole

Vitamina E este cel mai bun asistent în lupta împotriva congestiei din zona pelviană, deoarece ajută organismul să mențină un ton activ de lucru al sistemului circulator. Și o bună circulație a sângelui garantează o bună stimulare sexuală și o erecție sănătoase. Vitamina E sau tocoferol neutralizează daunele radicalilor liberi, reduce riscul de boli inflamatorii ale organelor genitale, îmbunătățește dorința sexuală, îmbunătățește starea vaselor de sânge ale penisului.

Biocomplexele din farmacie sunt o sursă suplimentară de vitamine pentru stimularea libidoului. Unele dintre cele mai eficiente sunt Man’s formula și Potential Forte, care conțin componente care contribuie la: sinteza hormonului sexual masculin – testosteron, creșterea dorinței și senzațiilor sexuale în timpul orgasmului, potență sporită.

Formula produsului este îmbunătățită cu L-arginină și extracte din plante valoroase: damiana turner, ginseng siberian, sarsaparilla, yohimbe, piper Cayenne. Atunci când sunt combinate cu vitamine și zinc, acestea pot contribui la îmbunătățirea calității sexului.

Ce vitamine sunt necesare pentru potența masculină: super libido

Vitamine pentru bărbați care duc la creșterea potenței sunt: L-carnitină, vitaminele A, E, D, B3, B6, C, omega – acizi grași, acid folic, precum și oligoelemente – zinc, seleniu, potasiu, fosfor, magneziu, fier. Vitaminele pentru potența masculine pot proveni din diferite surse. Primul este o dietă echilibrată. Al doilea sunt medicamentele complexe dezvoltate pentru diferite categorii de vârstă.

Creșterea potenței este pe primul loc. Dar există momente în care devine necesară alinierea echilibrului hormonal și ameliorarea inflamației la nivelul prostatei. Complexele de vitamine specializate fac posibilă rezolvarea a două probleme simultan. Complexele special realizate din materii prime vegetale sunt preparate naturale unice cu acțiune antibacteriană. Îmbunătățesc alimentarea cu sânge a organelor pelviene, elimină disfuncția erectilă, îmbunătățesc potența. Complexele de vitamine pentru bărbați elimină simptomele de prostatită, uretrită și cistită, previn neoplasmele organelor pelviene la bărbați. Medicamentele pe bază de vitamine suprimă procesele inflamatorii din glanda prostatică, normalizează sinteza testosteronului, reglează nivelurile hormonale și îmbunătățesc calitatea vieții sexuale. 

Cele mai citite articole