Dacă preferi să poți îmbrăcăminte strânsă, ai ocazia să achiziționezi camasi Slim-Fit potrivite. În cazul unei cămăși cu această croială, forma tăiată strâns, flatează corpul și subliniază efectiv avantajele estetice unui fizicului masculin.

Cămășile Slim-Fit cu imprimeuri, dungi și carouri sunt absolut la modă și pot fi combinate elegant cu blugi subțiri sau chino casual. Cămășile subțiri în alb clasic și albastru deschis sunt potrivite pentru utilizarea zilnică la birou. 

Cămășile de afaceri care îmbrățișează corpul, sunt atractive și elegante în același timp. Pentru un look casual, poți alege și cămăși uni în albastru regal, roz sau gri. Modelele cămăși Slim-Fit se potrivesc și cu un costum simplu.

Croială personalizată pentru proporții atletice

Datorită tăieturii pe corp, partea superioară a corpului tău masculin este pusă în evidență cu cămășile slim-fit. Materialele elastice asigură multă libertate de mișcare, în ciuda potrivirii strânse. Cămășile din bumbac cu un procent de elastan, combină confortul plăcut la purtare cu aspectul elegant. 

Cămășile Slim-Fit din bumbac și elastan se simt plăcut moi pe piele și sunt, de asemenea, ușor de întreținut. Fie pentru ocazii speciale, pentru a le purta în viața de zi cu zi, la birou sau pentru petrecerea timpului liber, în magazinul online gama.ro poți găsi cămașa Slim-Fit potrivită pentru tine. 

Pantofi eleganți bărbați

Cele mai citite articole

Pantofii bărbătești cu stil demonstrează bunul gust al unui bărbat. Și totuși accesoriul pentru picior este întotdeauna subestimat. Pentru că nu poți fi îmbrăcat niciodată perfect cu pantofi ieftini. Dar chiar dacă ești dispus să cheltui bani pentru încălțăminte, care este cea mai bună alegere – Oxford, Derby, Wingtip sau Brogue? 

În primul rând, cel mai important mesaj: cravata este importantă. Și totuși este o greșeală faptul că, partenerul de afaceri acordă întotdeauna atenție mai întâi cravatei de la gât. De regulă, privirea alunecă repede în jos, până la pantofi. 

Prin urmare, indiferent dacă este vorba de Oxford, Derby, Wingtip sau Brogue, ar trebui să te asiguri mai întâi că pantoful are un cadru care nu este cusut prea larg și că talpa (din piele) nu arată prea groasă.

Pantofi eleganți Oxford

Clasici pentru un aspect elegant, sunt pantofii bărbați Oxford. Legenda spune că studenții de la Oxford College au popularizat pantoful Oxford la mijlocul secolului al XIX-lea. Până în acel moment, pantofii cu înălțime înaltă sau mijlocie erau considerați șic. 

Academicienii universității de elită britanică au dorit să-și demonstreze stilul special și au introdus pantoful cu talpă joasă și cu șireturile închise, care a făcut parte din repertoriul unui adevărat gentleman începând cu anii 1920 cel târziu.

Pantofii eleganți Oxford au un stil englezesc și puțin conservator, care este întotdeauna potrivit pentru a merge la opere, întâlniri de afaceri, birou și ocazii similare. Fabricați din cea mai bună piele – de preferință negru și lustruit – Oxford sunt pantofi eleganti barbati.

Cele mai citite articole