Moda, in continua expansiune, pare sa condamne adesea ideea de asortare care, pentru multa lume, se rezuma la cromatica.
Insa a asorta articolele si accesoriile vestimentare implica mult mai mult decat armonia culorilor, fapt dovedit si de aceasta provocare: cum sa asortezi pantofii si sandalele la o rochie eleganta?

  • Finisajul metalizat este alegerea clasica a vedetelor care nu vor sa se complice. Si nu ne referim aici la pantofi cu detalii metalice, ci la incaltamintea cu aspect metalic, in special popularele sandale peep toe metalizate, in combinatia de platforma cu toc inalt.
  • Culorile indraznete, opulente, contrasteaza  tinutele monocrome. Cu alte cuvinte, nu este vorba doar despre a purta cea mai stridenta nuanta de fuchsia, marsala sau violet, ci mai degraba de a face din incaltaminte pata de culoare a tinutei tale elegante axate pe negru sau nude.
  • Tocul inalt este accesibil chiar si celor care poarta mai tot timpul balerini. Fara indoiala, tocul ofera gratie si eleganta, o postura aparte si distinctie oricarei doamne sau domnisoare care stie sa mearga corect pe tocuri. Pentru cele mai putin obisnuite cu tocurile insa, talpa mai groasa va oferi stabilitate.

Cele mai citite articole

Sursa tabita.ro

Cele mai citite articole