Modele de pantaloni de barbati in trenduri vara asta

Exista aceasta prejudecata ca moda masculina nu este tocmai ofertanta… Insa chiar si numai modelele de pantaloni de barbati in trend vara asta, atat de diferite si de atractive, pot contrazice usor aceasta idee.

Poate ca si tu te-ai obisnuit sa optezi pentru aceiasi blugi uzati dar confortabili, atat de versatili? Niciodata nu este prea tarziu sa descoperi ca ai, de fapt, atat de multe alte optiuni! Afla care sunt modelele de pantaloni de barbati la moda in 2018 si s-ar putea sa-ti placa sa faci cateva schimbari majore in garderoba…

1. Pantalonii robusti, in stil dur, masculin

Cele mai citite articole

Mai toate prezentarile de moda pentru anul acesta au adus in prim-plan o revenire la acest stil robust. Masculinitatea sugerata prin croieli, forme, aplicatii, buzunare si alte detalii nu este specifica doar modei sportive masculine, ci si pantalonilor eleganti pentru barbati. Acestia din urma au o croiala clasica si tesaturi sau imprimeuri cu tenta masculina, bruta. Cu alte cuvinte, clasicul este la moda in vara lui 2018 si poate fi adoptat usor nu doar la ocazii speciale, ci si in iesirile de zi cu zi.

2. Pantalonii elastici, slim fit

O tendinta total opusa modelului de pantaloni de barbati descris anterior, acesti pantaloni elastici, care se muleaza pe picior, sunt si ei surprinzator de populari. Se pare ca sunt preferati mai ales pentru versatilitatea lor, caci se potrivesc in diverse combinatii, inclusiv in asociere cu sacouri. Desi stilul poate parea mai putin masculin, are inca foarte multi adepti. Asadar, daca silueta iti permite sa iti arati formele, pantalonii slim fit pot fi o alegere foarte buna.

Sursa tabita.ro

Cele mai citite articole