Insertii cu flori mici, medii sau mari, toate sunt la mare cautare in aceasta primavara. Pentru doamnele si domnisoarele atrase de culorile vii, care isi doresc sa fie in centrul atentiei, astfel de imprimeuri florale sunt cea mai buna alegere.

Insa chiar si pentru persoanele mai timide, alegerea unor imprimeuri pentru primavara poate fi binevenita. Asta mai ales pentru ca, alese cu grija, aceste rochii se pot preta chiar si pentru birou. Si daca nu vreti sa mergeti atat de departe, preferand stilul office clasic, tot ramaneti cu varianta de a le purta in weekenduri sau la iesirile de dupa-amiaza.

Pentru a urmari insa tendintele primavara 2018, inspirati-va cat puteti de mult din prezentarile Gucci, Marni, Zimmermann, Self Portrait sau Miu Miu. Veti descoperi ca acestea abunda fie in imprimeuri soft, fie in modele de flori specifice anilor `60, dar si in flori mici care complimenteaza, de regula, materiale usoare ale unor tinute extrem de fresh si femine.

Cele mai citite articole

Pentru un look romantic, florile soft in nuante cat mai luminoase vor fi de efect, mai ales in combinatie cu un design sexi si… aerisit. Nu in ultimul rand, daca preferati pattern-urile florale reprezentative pentru anii `60, cu design-ul lor inconfundabil, veti vedea ca cele mai de efect sunt printurile in culori portocalii.

Simtiti ca nu va puteti hotari la un singur tip de imprimeuri pentru primavara?

Sursa www.tabita.ro

Cele mai citite articole