In an centenar vrem sa va aratam o Romanie frumoasa. Asadar, va aratam ce ne place mai mult sa facem – sa calatorim, de data aceasta, in Romania, mai exact in zona Transilvaniei.

  1. Cetatea Devei – o bijutere construita in secolul XIII, e o placere de vizitat chiar si pe timp de noapte, cand poti admira intregul oras de sus. Cu toate ca am mai vizitat-o cu cativa ani in urma, a fost o adevarata fericire sa o revad.
  2. Castelul Huniazilor – una din cele mai reprezentative constructii din epoca medievala a Romaniei, fiind situata in top 10 destinatii de basm din Europa. Interiorul ascunde camere cu adevarat coplesitoare, iar peisajele dimprejur, in special toamna, sunt magice!
  3. Zona Sarmizegetusa – un loc incarcat de istorie, dar si o comoara ascunsa in munti. Recomand cu drag sfarsitul de octombrie pentru plimbari in natura!
  4. Parcul National Retezat – cel mai complex si grandios masiv montan din Carpatii Romanesti. Cele mai incredibile peisaje montane si o cromatica aproape ireala la sfarsit de Octombrie- acolo le-am intalnit.

Cele mai citite articole

Sursa bucharest-style.com

Cele mai citite articole