Hoverboard de 10 inch pentru distracția copilului tău

Micile ajutoare fascinante pentru mers pe doua roti care te fac sa levitezi, sunt hoverboard-urile. Sunt dispozitive mici pe care stai pentru a merge si printr-o schimbare a focalizarii, le poti controla. Functioneaza ca Segway-urile clasice, dar sunt semnificativ mai mici si nu au ghidon. 

Dupa putina practica, mersul pe un hoverboard de 10 inch este foarte distractiv. Cand cumperi, ar trebui sa alegi dimensiunea potrivita a anvelopei. Anvelopele de 10 inch sunt cea mai buna alegere pentru o mare varietate de suprafete. 

Unele hoverboard-uri de 10 inch au anvelope pneumatice si asigura o calatorie mai confortabila. Bateriile sunt instalate permanent si pot fi inlocuite. Vitezele sunt destul de lente in comparatie cu Segway-ul, si acest lucru se datoreaza lipsei unui maner.

Anvelopele

Dupa cum spune si numele, hoverboard-urile de 10 inch au roti de 10 inch. Avantajul acestei dimensiuni este rezistenta. Piedicile, cum ar fi, pietre mici si gropi mici sunt trecute in siguranta. Pe langa dimensiunea anvelopelor, si tipul joaca un rol important. 

Anvelopele pneumatice maresc confortul de condus deoarece amortizeaza vibratiile. Cu toate acestea, anvelopele trebuie intretinute in mod regulat (la fiecare 2 luni). Presiunea in anvelopele din cauciuc dur, pe de alta parte, nu trebuie sa fie verificata. In plus, anvelopele din cauciuc dur sunt mai ieftine, dar simt denivelarile pe traseu mai violent.

Greutate

Cele mai citite articole

O greutate usoara inseamna flexibilitate, deoarece hoveboard-ul poate fi utilizat confortabil cu anvelope de 10 inchi. Fiecare copil este diferit in putere, si nu exista un ghid general pentru putere. Daca hoverboard-ul este foarte usor, acest lucru poate indica o calitate insuficienta. Plasticul ieftin si o baterie mica reduc placerea de a conduce. 

Nu in ultimul rand, confortul de rulare are de suferit, deoarece o astfel de placa instabila, trece vizibil pe denivelarile de pe traseu. Un hoverboard de 10 inch care cantareste intre 8 si 12 kilograme este cel mai potrivit. Astfel, copilul tau poate transporta dispozitivul cu el si in continuare poate sa conduca confortabil.

Baterie

Deoarece viteza vehiculelor electrice compatibile in aceasta tara este limitata la 20 km/h, bateria poate oferi doar informatii limitate despre viteza. In mod clar gama este diferita. In functie de baterie, o incarcare poate acoperi intre 20 si 30 de kilometri. 

O raza lunga de actiune necesita o baterie mare. Un hoverboard pentru copii ar trebui sa aiba o baterie cu o capacitate de 4,4 Ah. Ar trebui sa retii si timpul de incarcare, deoarece acesta variaza intre 2 si 3 ore.

Motor

Un motor puternic, intre 500 si 700 de wati, se observa in ciuda limitei de viteza. Cu un motor puternic, copiii nu sunt in siguranta. Conducerea prin oras intr-un vehicul alimentat cu baterii nu este doar ecologica, ci si distractiva. Un vehicul potrivit pentru o asemenea placere de a conduce, este un hoverboard de 10 inch, care poate atinge viteze de pana la 20 km/h.  

Cele mai citite articole