Camerele ascunse sunt adesea gazduite si in dispozitive care fac parte din echipamentul standard al unei incaperi. Sau camerele sunt in deschideri de ventilatie si detectoare de miscare, in spatele perdelelor sau in dispozitive electrice. 

Gaurile mici din dispozitive care ar putea parea ca un microfon sau doar ca un design, pot ascunde lentilele camerei. Lentilele acestor camere sunt de obicei foarte mici. Arunca o privire la toate dispozitivele electrice, inclusiv la cele care sunt instalate permanent, cum ar fi tastaturile de perete pentru sistemele de alarma. Camerele pot fi ascunse si in telefoane si in spatele oglinzilor. Pentru a le detecta ai nevoie de detectoare camere

Diferite detectoare camere

Un dispozitiv de detectare camere spion, poate fi un scaner de camera practic, care, datorita dimensiunii sale, este foarte convenabil pentru el sa recunoasca camerele spion. Este foarte usor de utilizat, deoarece detectorul este activat printr-o singura apasare de buton. 

Detectorul emite raze infrarosii, care se reflecta in lentilele optice ale camerelor ascunse. Datorita acestei functii, le poti identifica cu usurinta privind prin vizor. Asigura-ti protectia intimitatii peste tot pe strada, in hoteluri, spatii publice, toalete etc. de eventuala supraveghere prin camere ascunse. 

Poti incerca sa gasesti camere miniaturale ascunse numai cu detectoare camere. Camerele spion de supraveghere sunt acum adesea bine camuflate si abia de recunoscut. Daca doresti sa fii in siguranta in acest caz, singura optiune este sa cumperi detectoare camere de la smtsol.ro.

Cele mai citite articole

Tehnologia speciala de cautare folosita pentru a gasi camere ascunse, este legata de o anumita tehnologie. Cu echipamente speciale, urmarirea camerelor spion este garantata. Exista diverse trucuri pe internet pentru a gasi chiar tu LED-urile rosii ale camerelor sau obiectivul camerei. Din pacate, nu functioneaza atat de usor in practica. Pentru ca doar sa te joci putin cu lumina nu este suficient.

Foloseste detectoare camere profesionale

Unii furnizori chiar pretind ca o aplicatie de pe telefonul mobil ar putea, de asemenea, sa caute obiectivul. Ar trebui sa stii ca un smartphone nu este cu siguranta un mini detector de spionaj sau un detector de erori. 

O aplicatie ca aceasta este in cel mai bun caz o jucarie pe un telefon mobil. Multe mini camere sunt ascunse undeva astazi. Nu vorbim doar despre exemplul tipic in care camera secreta este ascunsa intr-un detector de fum. Multe alte locuri sunt potrivite si pentru a gazdui camere video ascunse.

In magazinul online smtsol.ro exista o multime de echipamente tehnice atunci cand cauti camere spion. Detectoarele de camere lucreaza cu adevarat profesional si pot garanta siguranta finala. Exista camere care sunt ascunse intr-un stick USB si totusi ofera imagini la calitate HD. 

Pe langa camerele ascunse, exista si alte mijloace de a asculta pe cineva. De aceea, detectoarele de camere, detecteaza camerele spion care sunt ascunse la sediul companiei tale, acasa si practic oriunde. Dar toate acestea sunt posibile numai daca ai dispozitivele profesionale la indemana ta. 

Cele mai citite articole