Viața sexuală este o componentă importantă a existenței noastre și fiecare bărbat sau femeie își dorește experiențe erotice diverse, cu senzații puternice și orgasme multiple. Pentru aceasta mulți dintre noi apelăm la jucării sexuale, precum vibratoare, masturbatoare, stimulatoare, bile anale, inele de penis, lubrifianți și multe alte articole cu ajutorul cărora să ne bucurăm de plăceri intense în dormitor. 

Dintre aceste accesorii erotice, când vine vorba despre masturbator, toți bărbații sunt de acord că este un articol excelent pentru nopți pline de pasiune și satisfacerea dorinței de sex. 

Ce reprezintă un masturbator 

Așa cum îi spune și numele, un masturbator este o jucărie sexuală cu ajutorul căreia bărbații se masturbează, își satisfac nevoile sexuale, se eliberează de stres, realizează o auto-stimulare eficientă și totodată își cunosc mai bine propriul trup.

Folosind diferite tipuri de masturbatoare un bărbat capătă antrenament și rezistă mai mult în timpul sexului cu parteneră, în plus își asumă propria sexualitate, află ce-i place, ce-l incită și cum să gestioneze momentele intime. 

Tipuri de masturbatoare 

Ai la dispoziție o gamă largă de masturbatoare, de mărimi, culori, materiale, forme și utilizări diferite, așa că poți să alegi ceea ce-ți place, pentru ore de extaz atât solo, cît și alături de parteneră sau partener. 

Masturbatoare realistice

Printre cele mai apreciate modele de masturbatoare sunt cele realistice, care imită în detaliu anatomia umană și au formă de anus, vagin sau gura. Sunt realizate din materiale ce seamănă foarte bine cu pielea, au culori și texturi similare cu cele ale organelor reale, astfel încât masturbarea cu aceste jucării sexuale oferă satisfacții pe măsură.

Cele mai citite articole

Pentru un plus de distracție poți să alegi masturbatoare ce au câte o formă diferită la fiecare capăt, iar jocurile erotice sunt și mai picante! Vei trăi senzațiile din timpul partidelor reale de sex, te vei antrena ca să ai rezistență și să-ți satisfaci partenera, iar striațiile din interiorul acestor masturbatoare te vor face să te simți în al nouălea cer.

Masturbatoare cu funcții multiple 

Pentru preludii intense și stimulări puternice ale penisului, alege masturbatoare cu funcții multiple, care de obicei sunt confecționate din silicon și sunt dotate cu baterii, oferă vibrații, opțiuni de încălzire, chiar și sunete excitante, care să creeze în detaliu atmosfera din timpul unei partide de sex. 

Poți să alegi masturbatoare cu până la 6 moduri de vibrații și mai multe viteze, în funcție de senzațiile pe care vrei să le simți. Aceste dispozitive performante sunt dotate cu motor silențios și USB reîncărcabil, pentru utilizare autonomă cu durată de peste o oră. 

Ai la dispoziție modele ergonomice, din materiale antiderapante, ca să te bucuri de libertate totală de mișcare. Pot fi utilizate și la duș, în cadă sau la jacuzzi, pentru că sunt submersibile, fiind rezistente la apă. Sunt compatibilie cu lubrifianții pe care-i utilizezi în momentele intime și garantează siguranță deplină în cazul folosirii prelungite. 

Între diferitele modele de masturbatoare cu funcții multiple sunt foarte apreciate cele din gama de masturbatoare automate, care au unde pulsatorii ce stimulează receptorii de plăcere și vin cu inovații excitante precum masturbator electric cu piston rotativ și voce interactivă.

Aceste modele pot funcționa simultan pe mod telescopic și rotativ, la frecvența dorită, au două tipuri de intrare (anală și orală) și ventuză de utilizare fără ajutorul mâinilor. Prețul unor asemenea masturbatoare este pe măsură, dar ele îți oferă experiențe erotice memorabile, pe care merită să le încerci atunci când vrei să dai un kick vieții tale intime și să te bucuri de sex de calitate.

Cele mai citite articole