5 sfaturi pentru organizarea unei camere de jocuri

Nu prea există oameni cărora să nu le placă jocurile, fie acestea pe calculator sau de masă. Astfel, există și oameni care vor să-și creeze o cameră de jocuri în interiorul propriei locuințe. Există zeci, chiar sute de jocuri pe care le-ar puteai adăuga în această camera – totuși, trebuie să ții cont și de câteva lucruri care pot schimba în totalitate aspectul camerei tale de jocuri. 

De ce tocmai o cameră de jocuri? Ei bine, pentru că aceasta oferă celor pasionați șansa de a se juca jocurile favorite în confortul casei lor și oricând doresc. Astfel, devine mult mai ușor să te bucuri de pasiunea ta.

De altfel, o mare parte din persoanele care frecventează un cazinou fizic se mai distrează, din când în când și cu pacanele online NetBet sau bingo, de exemplu. 

Unsplash 

Adaugă un minifrigider și o masă pentru gustări

Ai nevoie în permanență de energie, mai ales după jumătate de zi în care te-ai jucat fie jocuri pe calculator, biliard, pingpong sau orice alt joc din camera ta de jocuri. Astfel, un minifrigider cu băuturile tale preferate îți va fi de ajutor, mai ales dacă această cameră de jocuri se află la demisol.

Totodată, nu ar trebui să uiți de gustări – numai să te asiguri ca acestea nu sunt perisabile. Câteva pungi de chipsuri și chestii de ronțăit, după cum s-ar spune, sunt de ajuns. Din fericire, le poți depozita efectiv oriunde în camera ta de jocuri.

Asigură-ți confortul

Atunci când joci la păcănele într-o locație fizică, nu-i așa că scaunul pus la dispoziție nu este prea confortabil? Din fericire, poți pune ce scaun vrei tu în camera ta de jocuri – sau chiar o canapea sau un fotoliu.

Cele mai citite articole

Astfel, chiar dacă îți aduci o mașină clasică de păcănele sau folosești calculatorul pentru a juca la cazinou sau jocuri online, poți să te asiguri că stai pe cel mai confortabil scaun din întreaga ta locuință. 

Pune hobby-urile pe primul loc, apoi trendurile

Majoritatea persoanelor, atunci când își pun la punct o cameră de jocuri, tind să adauge sumedenie de jocuri și caracteristici pe care nu le vor folosi niciodată. De exemplu, aproape toate camerele de jocuri au o masa de biliard – dar cu siguranță nu toți oamenii preferă acest joc.

Așadar, atunci când pui la punct această cameră, pune hobby-urile tale pe primul loc și mai apoi trendurile sau moda, după cum s-ar spune. Nu trebuie să ai ping-pong sau biliard în această cameră pentru a fi cool. Poți de asemenea ieși din tipare și să adaugi un joc de hochei de masă.

Nu uita de colțul pentru jocuri de masă și cărți

Jocurile de masă și cu cărți sunt extrem de populare. Toată lumea le joacă, mai ales într-un context social. Astfel, indiferent de preferințele tale, dacă plănuiești să ai musafiri în marea majoritate a timpului, atunci un astfel de colț îi va impresiona cu siguranță.

Desigur, pachetul clasic de cărți de joc este necesar – apoi poți adăuga jocuri de masă cunoscute precum CATAN și altele. Nu prea există limite sau restricții; include tot ceea ce crezi că este amuzant și interesant.

Unsplash 

Cultura camerei de jocuri în România

Evident, această cultură nu este dezvoltată la noi în țară. Acest lucru se datorează faptului că ea este împrumutată din filmele americane, unde mereu există o cameră în plus sau un demisol ușor accesibil. Românii nu prea au acces la aceste lucruri.Totuși, situația s-a schimbat iar majoritatea fanilor de jocuri video sau de noroc fac astăzi tot ce le stă în puteri pentru a avea o cameră de jocuri – chiar dacă acest lucru implică doar adăugarea de lumini.

Cele mai citite articole