Conceptul de Baby Shower este din ce în ce mai răspândit pretutindeni și oferă o ocazie ideală de a sărbători venirea pe lume a bebeluşului. Atât pentru părinți, cât și pentru cei dragi, un astfel de eveniment marchează începutul unei noi etape.  

Unii părinți aleg chiar să dezvăluie sexul copilului în cadrul acestei petreceri, lucru care contribuie la crearea unor amintiri de neuitat. Creșterea copilului presupune implicarea tuturor celor apropiați, iar cadourile și sprijinul oferit familiei sunt primii pași spre o dezvoltare armonioasă. Iată câteva idei pentru inspirație:

Jucării

Baby Shower-ul este o oportunitate perfectă pentru părinți de a suplimenta varietatea de jucării pe care le-au pregătit deja în camera celui mic. Un copil nu poate avea prea multe jucării niciodată, iar primii ani din viață sunt esențiali în dezvoltarea atenției, abilităților locomotorii și a dentiției. Optează pentru jucării potrivite și educative de bebeluși. Vezi aici varietatea de produse din care poți alege.

Articole pentru pătuț

Cu siguranță părinții se preocupă de perioada cunoscută ca nesting, adică pregătirea cuibului pentru bebeluș, înainte de naștere. Aceasta include decorarea camerei, cumpărarea articolelor necesare pentru confortul bebelușului și al mamei. Un cadou ideal pentru bebe și pentru părinți poate avea legatură cu pătuțul și camera în care va dormi copilul. Poți alege pături cu imprimeuri cu animaluțe, un carusel muzical mobil sau pijămăluțe.

Articole folositoare pentru viitoarea mămică

Cele mai citite articole

Cadourile potrivite pentru Baby Shower se pot adresa și părinților. Viitoarea mămică va avea în special nevoie de articole vestimentare confortabile, din materiale ușoare și fine. De asemenea, aparatele precum pompele de sâni sau sutienele pentru alăptat se vor dovedi folositoare o perioadă îndelungată după nașterea celui mic.

Aparate și accesorii pentru hrănirea bebelușului

Toate mamele știu de cât de multe accesorii au nevoie pentru a-l îngriji pe cel mic, în special în primii ani de viață. Aparatele precum cele de încălzire a sticlelor cu lapte, electrocasnicele pentru prepararea mâncării odată ce copilul crește și diversifică dieta sunt doar câteva dintre cele folositoare pentru părinți.

Produse specificate de părinți pe listă

O mare parte din părinți consideră mai folositoare lista de cadouri deja pregătită pentru invitații la Baby Shower. În acest fel, ei pot să includă lucruri de care au cu adevărat nevoie și pe care și le doresc. Ghidează-te după lista oferită de aceștia sau propune-le să creeze una, dacă nu făcut-o deja. Aceasta ajută și la evitarea oferirii unor cadouri identice de către invitații la petrecere.

Pregătește-te pentru Baby Shower cu idei practice care se adresează atât bebelușului, cât și părinților. 

Cele mai citite articole