Serviciile de curatenie sunt destul de solicitate in ultimul timp. Acest lucru se datoreaza economisirii timpului, servicii de curatenie excelent realizate, cost optim. Curatarea dupa reparatii este procesul care consuma cel mai mult timp, care include spalarea vopselei, indepartarea benzii adezive si curatarea prafului de constructie de pe orice suprafata.

Pentru aceasta se folosesc echipamente speciale, care permit curatarea nu numai a suprafetelor dure, ci si a canapelelor moi, fotoliilor, covoarelor etc. Firma de servicii curatenie Bucuresti poate sa-ti ofere o gama de servicii care permit eliminarea dezordinii si aducerea apartamentului in stare excelenta. Pentru a face acest lucru, lucratorii proceseaza toate suprafetele, curata petele persistente si efectueaza o curatare completa a intregului apartament, inclusiv a ferestrelor si usilor.

Curatenie generala regulata

Indiferent cat de bine ai ingriji apartamentul si ai face ordine, curatenia generala este pur si simplu necesara. Iti permite sa scapi de praf si de petele persistente. 

Firma de servicii de curatenie Bucuresti iti ofera nu numai curatenia, ci si curatarea chimica a mobilierului tapitat si a covoarelor. De asemenea, fiecare curatenie este efectuata si in toaleta, baie, grilaje de aerisire, instalatii sanitare, electrocasnice din bucatarie, indepartand murdaria, grasimea, rugina etc.

Curatarea apartamentului dupa o inundatie

Curatarea apartamentului dupa inundatii, al carui pret este accesibil pentru toata lumea, este efectuata de specialistii firmei de servicii curatenie Bucuresti, cu promptitudine. Dupa o astfel de urgenta, trebuie sa actionez imediat, deoarece apa poate patrunde la etajele inferioare (daca locuiesti intr-o cladire mare) si pot aparea reclamatii de la vecini. 

Cele mai citite articole

Pentru a efectua astfel de lucrari, angajatii firmei de servicii curatenie Bucuresti utilizeaza echipamente speciale, astfel incat sa poata elimina toate consecintele. 

In primul rand, lucratorii scot toata apa din incinta cu ajutorul pompelor de apa profesionale. Daca inundatia se datoreaza unei scurgeri de canalizare si patrunderii de ape uzate care contin reziduuri alimentare, grasimi si alti contaminanti, le elimina si le dezinfecteaza, pentru a preveni raspandirea germenilor. 

Au loc urmatoarele procese: curatarea suprafetelor care au intrat in contact cu apa, dezinfectare, eliminarea mirosurilor neplacute, camerele si obiectele sunt uscate.  

De ce nu ar trebui sa cureti singur dupa o inundatie

Curatarea unui apartament dupa inundatii, ar trebui sa fie efectuata de profesionisti. Umiditatea duce la aparitia si dezvoltarea ciupercilor si mucegaiului, iar apa de canalizare contine milioane de alte microorganisme. Nu este recomandat sa elimini singur consecintele inundatiei. 

In primul rand, necesita utilizarea de echipamente si, in al doilea rand, este periculos pentru sanatate. Este mai bine sa comanzi servicii curatenie Bucuresti. Profesionistii au experienta si au la dispozitie materialele si echipamentele necesare.

Fara participarea lor, clientii ar trebui sa astepte cateva zile pentru ca umiditatea sa se evapore, iar in acest timp, acoperirile decorative, mobilierul si tot ce se afla in casa, pot deveni complet inutilizabile.

Cele mai citite articole