Vestimentația și moda în general sunt elemente care te ajută să te exprimi, să întorci privirile și să îți pui în evidență simțul creativ. Cu siguranța îți dorești să te bucuri de toate acestea și când pleci în vacanță, indiferent de sezon. Iarna este mai greu să pui accent pe detaliile care îți reprezintă stilul personal, mai ales când pleci într-o stațiune la munte.

Nu doar din cauza articolelor vestimentare groase în care te ascunzi în sezonul rece, ci și a echipamentului de sporturi de iarnă mai sport, poate fi complicat să arăți chic pe pârtie sau la restaurantele din aceste zone.

Există însă modalități de a te face remarcată chiar și acolo, și nu doar prin abilitățile tale de a traversa pârtiile cu viteză. Iată câteva idei de ținute și cum poți fi cât mai stylish în aceste condiții:

Alege o paletă cromatică inspirată

Felul în care îți alegi vestimentația de ski sau snowboarding poate să te ajute să fii chic în vacanța de iarnă. Dacă ți-e teamă de aspectul hainelor precum gecile sau salopetele, probabil te gândești la culorile țipătoare care nu te avantajează și nu se potrivesc unei imagini elegante sau originale pe care vrei să o transmiți. Însă acum ai la dispoziție produse cu design minimalist, croieli care îți pun în evidență formele și combinații plăcute de culori.

Jachetele de damă pentru ski de la 4store.ro îți oferă posibilitatea de a crea ținute în combinații de culori pastelate sau monocrome, în funcție de preferințe. Un look în totalitate alb îți va oferi o imagine curată, proaspătă și tânără, mai ales în combinație cu o pereche de ochelari polarizați.

Nu uita ca stilul urban se inspiră și din ținutele de snowboarding sau skateboarding, așa că te poți îndrepta spre crearea unor outfituri pe baza acestora. Este important să nu renunți la necesitățile pe care le implică echipamentul de ski, doar pentru a arăta mai chic.

Păstrează hainele obișnuite pentru restaurant și terase

Cele mai citite articole

La munte găsești o mulțime de restaurante, hoteluri și terase unde poți să porți hainele tale preferate din acest sezon. Atunci când stai departe de pârtie și participi la un party de la baza acesteia, optează pentru pulovere de lână, haine de blană și ochelari de soare supradimensionați.

Inspiră-te din stilul anilor 50-80 de pe pârtii, când persoane publice și artiști precum Brigitte Bardot și Prințesa Diana nu ezitau să-ți arate originalitatea în ceea ce privește ținutele nici pe pârtiile de ski.

Zilele în care stai departe de pârtie pot fi petrecute alături de prieteni și cei dragi în outfiturile pe care le-ai purta în oraș într-o zi cu zăpadă. Atunci ai opțiunea să te bucuri de bluzele călduroase din cașmir, în combinație cu o pereche de jeans albi, largi.

Combină materiale și texturi

Avantajul iernii este că îți permite să faci combinații reușite de materiale și texturi prin layere, iar acest lucru este cu atât mai important în stațiunile de munte, unde vestimentația de ski nu-ți oferă șansa de a face prea multe experimente. 

Cu ajutorul texturilor poți crea lookuri originale. De exemplu, înainte de a ieși pe pârtie, bucură-te de o cafea sau un ceai cald la restaurant și poartă un pulover chic din lână pe sub jacheta sau salopeta de ski. Este recomandat să îl înlocuiești cu o bluză din material sintetic, prin care nu vei transpira, înainte de a îți începe ziua de sport.

Ținutele chic sunt posibile, dacă știi să optezi pentru piesele care te ajută să te exprimi cu ușurință. Nu uita cât de importante sunt materialele de calitate pentru vestimentația de ski, pe care o poți găsi în magazinele de specialitate.

Cele mai citite articole