Cine nu vrea să economisească bani, mai ales când vine vorba de alimente? Cu ajutorul unui catalog Lidl PDF și a unui catalog Penny, puteți face exact acest lucru. Să vorbim despre cum putem profita la maximum de aceste oferte.

Pași simpli pentru a profita de oferte

 1. Descărcați aplicațiile și consultați cataloagele online – Accesați catalog Lidl online și revista Lidl pentru a vedea ultimele oferte Lidl. La fel, verificați oferta Penny în catalogul online și în pliant Penny. Cu ajutorul câtorva clickuri, puteți planifica, inteligent, cumpărăturile săptămânale.
 2. Verificați produsele și comparați prețurile -Utilizați aplicația Lidl și un catalog Penny pentru a compara prețurile și pentru a vă asigura că profitați de cele mai bune promoții. Mai mult, nu uitați să verificați și revista Penny pentru a vedea dacă există oferte speciale actuale.
 3. Planificați-vă meniul în jurul ofertelor – În funcție de gama de produse Lidl și de oferte Penny, planificați-vă mesele. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți bani și să diversificați alimentația.

Alimente și produse comune în ofertă

De obicei, puteți găsi oferte avantajoase pentru anumite categorii de produse în catalog Lidl PDF și catalog Penny. În acest fel, aveți ocazia de a vă include grupe diferite de alimente în mesele zilnice, pentru o dietă echilibrată și nutritivă. Așadar, urmăriți toate categoriile de produse Lidl sau Penny chiar aici pentru a vedea care sunt beneficiile acestora.

 • Fructe și legume;
 • Produse lactate;
 • Carne și mezeluri;
 • Băuturi;
 • Produse de panificație;
 • Dulciuri și snacks-uri;

Câteva Sfaturi

 • Nu uitați de listă! Faceți o listă de cumpărături cu ajutorul unui pliant Penny sau a unui catalog Lidl online înainte de a merge la magazin. În acest fel, nu veți cumpăra produse de care nu aveți nevoie.
 • Fiți atenți la data expirării! Ofertele sunt grozave, dar nu dacă produsele expiră înainte să le puteți folosi. Vizualizați datele expirării prin aplicația Lidl sau revista Penny.
 • Economisiți timp și bani cu planificarea! Verificați gama de oferte Lidl și oferta Penny înainte de a face cumpărăturile și cumpărați produsele când sunt la reducere.

În concluzie

Cele mai citite articole

Economic și inteligent cu ajutorul unui catalog Lidl PDF și catalog Penny pentru a face economii considerabile la cumpărături. Totodată, cu revista Lidl și pliant Penny la îndemână, sunteți, întotdeauna, la curent cu cele mai recente și mai bune oferte.

În plus, nu doar că economisiți bani, dar puteți și să diversificați mesele dvs. cu produse de calitate din oferta Penny și gamele de oferte Lidl. Deci, de ce să nu începeți să folosiți aceste resurse astăzi și să faceți cumpărături mai inteligente și mai economice? Nu uitați, a economisi bani nu înseamnă a compromite calitatea! Fiecare ban economisit prin utilizarea inteligentă a unui catalog Lidl PDF și un catalog Penny poate fi reinvestit în viețile dvs. Așadar, nu ezitați să începeți economisirea!

Cele mai citite articole