In ultima vreme se constata o preferinta tot mai mare pentru ceasurile Japora.ro, o colectie a gamei de ceasuri Orient. Motivele sunt legate de calitatea produselor si de aspectul lor absolut superb, dar si de faptul ca un numar tot mai mare de persoane au inteles avantajele pe care le obtin atunci cand poarta ceasuri.

Ceasuri Japora – ceasurile speciale si interesante

Ceasul, ca multe alte bijuterii, poate fi asociat cu amintiri frumoase, cu momente la care ne gandim cu bucurie. Poate este o amintire despre primul succes la locul de munca. Poate ca este o amintire a bunicului, proprietarul original al ceasului, sau poate este cadoul primit la prima aniversare. Modelele de ceasuri Japora sunt foarte populare si atrag de fiecare data atentia celor din jur.

Stiinta a aratat ca este mai putin probabil ca un posesor de ceas sa intarzie. Un studiu recent a analizat 90 de indivizi (atat barbati, cat si femei). Unii dintre ei purtau ceasuri, iar altii nu. Scopul a fost acela de a masura capacitatea lor de a se prezenta la o destinatie in timp util. Toti stiau unde merg. Toti aveau telefoane mobile in buzunare, care le puteau spune cat este ora. Dar cei care purtau ceasuri au ajuns in medie cu 3 minute mai devreme.

Cercetatorii au crezut ca 90 de persoane nu sunt suficiente pentru un rezultat reprezentativ – asa ca au repetat studiul cu aproape 600 de participanti si au obtinut acelasi rezultat.

Ceasuri Orient – pentru persoanele disciplinate

Cele mai citite articole

Toate modelele de Ceasuri Orient sunt speciale si interesante si au o istorie indelungata in spate. Aceste ceasuri sunt pentru persoanele disciplinate, care isi doresc doar sa citeasca ceasul si sa afle ora, fara sa fie distrase de alte informatii, sau pentru cei care vor o piesa cu istorie pe care sa o poarte cu mandrie.

In timpul unei intalniri, ceasul se va dovedi cea mai buna solutie de verificare a timpului, pentru ca utilizatorul nu mai este nevoit sa scoata telefonul si sa atraga tuturor atentia, intr-un mod neplacut. Verificand telefonul in timpul sedintelor, persoana in cauza doar va arata tuturor cat este de plictisita si de dezinteresata de ceea ce se discuta. O astfel de actiune este inadmisibila in mediul de afaceri. In plus, este vorba despre lipsa de respect fata de interlocutor. Aceste actiuni jenante pot fi prevenite cu usurinta, utilizand un ceas de mana.

Ceasurile exprima stilul individual

Ceasurile reprezinta o modalitate suplimentara de a iesi in evidenta si de a exprima stilul personal. Acestea sunt o minunata bijuterie si sunt o definitie a puterii si a succesului. In plus, exista numeroase optiuni cand vine vorba despre ceasuri: ceasuri normale, ceasuri mecanice, ceasuri rezistente la apa si chiar ceasuri smart, care permit preluarea de apeluri, mesaje sau mailuri.

Cand vine vorba despre complimente – oamenii observa un ceas frumos. Este in natura umana sa fie identificate rapid lucrurile frumoase si impresionante. Ceasul transmite eleganta, stil si clasa, fiind accesoriul perfect atat in tinutele office, cat si in cele casual sau sport, in functie de tipul de ceas purtat.

Cele mai citite articole