Procesul de producţie al unei companii poate fi optimizat cu Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management

O importanţă platforma ERP adoptată de multe companii cu activitate de producţie, Microsoft Dynamics 365 finance and supply chain management dispune de funcţionalităţi ce înglobează tehnologii moderne, permiţând integrarea tuturor proceselor operaţionale.

Transformarea digitală este un fenomen din ce în ce mai des întâlnit în cadrul companiilor cu activitate de producţie, în condiţiile în care comportamentul consumatorilor se schimbă în permanentă şi într-un ritm alert. Aşadar, progresele înregistrate de dezvoltarea inteligenţei artificiale contribuie la transformările prezente în toate ramurile industriei, în care conceptul smart factories nu mai este doar o concepţie de viitor, ci o realitate din prezent.

Necesitatea programului Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management în contextul actual

Cele mai citite articole

Schimbările în rândul consumatorilor au ca şi efect imediat necesitatea creării unor procese noi în activitatea de producţie, pentru a putea ţine pasul cu noile schimbări. Aşadar, creşterea eficienţei operaţionale, îmbunătăţirea productivităţii, dar şi mentenanţa proactivă, sistemul ce permite gestionarea centralizată a activelor fixe în timp real sunt lucruri de care industria producătoare are nevoie pentru a se adapta schimbărilor.

Peste 60% din companii se vor baza pe platforme de inteligenţă artificială în vederea optimizării lanţului de producţie, astfel încât să ţintească o creştere cu peste 20% a productivităţii. Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management este o platformă pe plăcut companiilor cu activitate în producţie, dispunând de funcţionalităţi ce înglobează tehnologii moderne şi ce permite integrarea proceselor operaţionale.

De ce aleg companiile Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management

Cele mai importante motive pentru care companiile aleg Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management sunt:

  • vizibilitatea end to end, ceea ce înseamnă că aceste companii vor avea un control mai bun asupra operaţiunilor locale şi o vizibilitate în timp real. De asemenea, mecanismele proprii de raportare şi integrarea nativă cu Microsoft Power Bi, instrumentul ce permite extragerea, prelucrarea şi analiza datelor din companie pentru a asigura suport decizional, reprezintă motive suficiente pentru care reprezentanţii companiilor să investească în Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management;
  • monitorizarea şi intervenţiile în timp real. Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management permite acces rapid la informaţiile ce ţin de activitatea curentă, foarte importante pentru luarea deciziilor corecte. Astfel se pun la dispoziţie informaţiile în timp real despre funcţionarea anumitor procese sau echipamente, permiţând identificarea rapidă a blocajelor în activitate şi îmbunătăţind nivelul de calitate al serviciilor prin creşterea disponibilităţii echipamentelor de protecţie;
  • creşterea productivităţii angajaţilor. Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management are şi acest mare avantaj, în condiţiile în care companiile din industria producătoare cauta soluţii pentru eficientizarea activităţii. Acest program pune la dispoziţia operatorilor fluxuri de lucru, instrumente de inteligenţă artificială, soluţii de analiză şi de colaborare ce permit îndeplinirea sarcinilor de lucru rapid şi eficient.

Cele mai citite articole