Pentru a crea un cadou de mare impact, memorabil, nu cauta mai departe de magazinul absolutoffice.ro. Acesta iti poate oferi USB-uri personalizate si solutii infinite pentru biroul tau. USB-urile sunt mici articole promotionale care integreaza o imensa baza de date. Deoarece unitatile flash USB sunt piese tehnologice valoroase si functionale, clientii le folosesc zilnic. Ideal ar fi daca fiecare unitate USB ar fi personalizata. Absolutoffice.ro are unul dintre cele mai mari inventare de unitati USB personalizabile online. 

Cu sute de modele din care sa alegi, poti fi sigur ca vei gasi un stil care sa se potriveasca domeniului tau de activitate. Daca esti in cautarea unui cadou cu ​​adevarat unic care sa te scoata in evidenta, absolutoffice.ro poate crea pentru tine un USB personalizat care sa arate asa cum doresti tu. Conduci o firma de logistica? Angajatii firmei iti pot crea USB-uri personalizate cu forma unui camion. Esti un jucator de baschet? Poti solicita personalizarea care sa corespunda sportului tau preferat. Orice iti pot imagina, poate fi adus la viata. 

Ai deja un plan? Trimite o schita, o poza sau pur si simplu un desen schitat in creion. Oricat de complicat este designul tau, designerii priceputi il vor putea realiza. Se pot crea redari 3D pentru tine, care vor atat de realiste incat vor parea produsul final, si astfel, vei sti exact ce primesti inainte de a comanda. Ai o idee sofisticata, dar nu esti sigur ca poate fi realizata? Descrie ideea ta si ti se vor oferi cateva sugestii. Echipa de designeri si ingineri creativi lucreaza pentru a crea USB-uri personalizate.

USB—uri personalizate – Materiale

Cele mai citite articole

Aproape orice material poate fi personalizat. Lemn, metal, silicon, marmura, plastic, piele, cauciuc – iar acestea sunt doar elementele de baza. Se pot adauga piese mobile, ceramica, accesorii si multe altele. Posibilitatile sunt nesfarsite. Si cu functionalitatea suplimentara de stocare a datelor, pe care o ofera unitatile USB, vei obtine in final un instrument de marketing. 

Posibilitati de incarcare a datelor

Ca si in cazul tuturor unitatilor flash personalizate, designerii vor avea grija sa incarce datele tale pe USB, astfel incat totul sa fie „la cheie”. Se pot preincarca toate elementele tale esentiale de marketing, precum demonstratii software, promotii flash, prezentari Power Point, filme Quicktime, portofolii foto, brosuri PDF, cataloage si multe altele. Acest lucru este perfect pentru promotii de afaceri, expozitii comerciale, targuri de vanzare si intalniri corporative. Tot ce trebuie sa faci este sa inserezi unitatea intr-un computer si sa faci prezentarea.

Daca la final vei uita unitatea stick, o poti gasi cu usurinta, datorita personalizarii. Absolutoffice.ro este specializat in producerea de USB-uri personalizate pentru marketing si promotii si este lider in industrie de multi ani. Indiferent daca esti in cautarea unui USB cu o personalizare unica  sau in cautarea celor mai vandute USB-uri gata personalizate, cele mai vandute, vei gasi tot ce ai nevoie in catalogul online al magazinului on line absolutoffice.ro.

Cele mai citite articole