Ne bucuram din plin de toamna in fiecare zi admirand unele dintre cele mai frumoase apusuri din an si descoperind coloritul frunzelor care devine din ce in ce mai artistic in fiecare zi. Si pentru ca trebuie sa profitam de toamna la maximum, inainte de sezonul de iarna, unde vrem sa ne ascundem mai mult in casa, iata cateva lucruri de facut in aceasta toamna .

1. Mergi la prima editie Pumpkin Festival in parcul Herastrau

Prima editie Pumpkin Festival se va desfasura in perioada 24-27 octombrie in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle. In cadrul evenimentului, se va construi cel mai mare zid de dovleci sculptati si luminati din Europa. Intrarea la Pumpkin Fest este libera, iar la alegere se va achizitiona orice dovleac ce se va personaliza cu 30 de lei.

2. Mergi in Parcul Carol la terasa ”La Pod”

Cele mai citite articole

Unul dintre locurile noastre favorite descoperite in ultimele luni este terasa ”La Pod” din Parcul Carol, un loc ascuns si inconjurat de privelisti superbe. Atmosfera este intima, muzica buna, asa ca este un perfect going out spot pentru un date sau o zi relaxanta de weekend alaturi de prieteni.

3. Descopera un nou oras sau da o fuga printr-o zona toamnatica din tara

Daca ai cateva zile libere in weekend sau in timpul saptamanii, ia-ti bilete de avion si descopera un nou oras din Romania. Oradea este pe lista noastra, dar si Timisoara sau Iasi sunt doua idei bune pe care noi le-am bifat deja. Totodata, te poti gandi la un oras in care te poti bucura de toamna din plin, precum Brasov, unde sa faci plimbari prin oras si prin natura si o sesiune foto plina de creativitate si culori artistice.

Sursa bucharest-style.com

Cele mai citite articole