Cu pași fermi îndreptați spre sustenabilitate, Carmistin inaugurează prima fermă de pui BIO din România, extinzând astfel portofoliul La Provincia cu Puiul BIO Hrănit Sănătos, un produs de înaltă calitate, reprezentând vârful gamei brandului.

Prin lansarea acestui produs, La Provincia marchează un moment semnificativ în evoluția sa, extinzând și diversificând oferta de produse BIO. În efortul lor de a-și întări poziția în industria alimentelor sănătoase și sustenabile, brandul aduce în atenția publicului Puiul BIO Hrănit Sănătos, o opțiune care nu numai că satisface cerințele gustului autentic, dar și promovează un stil de viață sănătos.

La Provincia, un nume recunoscut în România pentru produsele sale sănătoase și sustenabile, răspunde la cererea crescândă pentru produse BIO, semnalând o schimbare semnificativă în preferințele consumatorilor.

Într-o societate în care calitatea și originea alimentelor devin din ce în ce mai importante, compania condusă de Iustin Paraschiv se angajează să ofere opțiuni alimentare adecvate nevoilor actuale ale consumatorilor, fără a compromite standardele înalte de calitate și gustul autentic românesc, care definesc identitatea brandului.

Fiecare produs din această gamă reprezintă o soluție la cerințele tot mai ridicate ale consumatorilor, oferind nu numai o alternativă sănătoasă, ci și o experiență culinară autentică și de înaltă calitate. Prin această inițiativă, La Provincia nu doar se adaptează la tendințele pieței, ci stabilește și noi standarde de excelență în produsele alimentare BIO.

Organizația Carmistin, sub conducerea președintelui Iustin Paraschiv, marchează un nou capitol în dezvoltarea sa prin inaugurarea primei ferme de pui BIO. Această decizie reflectă angajamentul companiei de a contribui la dezvoltarea producției de alimente sănătoase și sustenabile în România.

Deschiderea primei ferme de carne de pui BIO reprezintă un moment extrem de important pentru companie, continuând planul Carmistin de a produce hrană BIO în România. Cererea pentru produse precum Puiul BIO La Provincia este un semn al maturității pieței, indicând o preocupare tot mai mare pentru calitate și alimentație sănătoasă, produse responsabil și sustenabil. Acest lucru a fost subliniat de către Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

Cele mai citite articole

Localizată în comuna Leleasca, județul Olt, noua fermă devine inima unei abordări alimentare centrate pe responsabilitate și respect față de mediu. Fiecare etapă a procesului de creștere a puilor este efectuată cu atenție, de la hrana obținută din agricultura proprie până la condițiile de creștere ale păsărilor.

Această abordare garantează obținerea unui produs final care nu numai că respectă, ci chiar depășește cele mai exigente standarde de calitate și sustenabilitate.

Puiul BIO Hrănit Sănătos este disponibil pe piața românească începând cu 1 noiembrie

Din 1 noiembrie Puiul BIO Hrănit Sănătos se află pe rafturile magazinelor din întreaga țară, în variante de gramaj cuprinse între 700 și 1.200 de grame pe tavă.

Acest produs aduce cu sine o serie de caracteristici care îl diferențiază și îl plasează în topul opțiunilor sănătoase și sustenabile de pe piață. Unul dintre aspectele definitorii ale Puiului BIO La Provincia este originea hranei păsărilor, care este în întregime formată din furaje obținute din agricultura ecologică, cu producție proprie. Mai mult, păsările sunt crescute în aer liber, în spații de minim 4 metri pătrați pentru fiecare pasăre.

Un alt aspect crucial este faptul că păsările beneficiază de o creștere naturală, fără administrarea de antibiotice sau adaosuri sintetice. Acest aspect nu doar îndeplinește standardele producției ecologice, ci și asigură că rezultatul final oferă consumatorilor o alternativă sănătoasă și autentică în segmentul vast al produselor din carne de pui.

Alegerea riguroasă a materiilor prime, respectarea normelor europene de calitate și siguranță, precum și metodele inovatoare de producție, demonstrează angajamentul continuu al companiei Carmistin în a oferi produse ecologice și sănătoase consumatorilor săi.

Prin oferta de produse BIO, La Provincia se află în fruntea unei mișcări care încurajează o alimentație responsabilă, atentă la impactul asupra mediului și la calitatea ingredientelor. Această abordare complexă confirmă poziționarea brandului nu doar ca un furnizor de alimente, ci ca un partener de încredere în călătoria fiecărui consumator către un stil de viață sănătos și sustenabil.

Cele mai citite articole