Utilajele agricole italiene de la Gaspardo, desi nu sunt cele mai comune in domeniile noastre, primesc insa recenzii foarte bune de la producatorii autohtoni. Gaspardo face parte din grupul Maschio. 

De multi ani se numara printre cei mai importanti producatori de utilaje agricole din lume. Directiile principale sunt utilajele agricole de cultivare a solului, echipamentele furajere, precum si echipamentele de semanat. Semanatoarea Gaspardo este un utilaj agricol de semanat in toata diversitatea sa, deoarece acest producator ofera o gama destul de extinsa a acestor utilaje agricole, care poate fi impartita in mai multe clase.

Semanatoare Gaspardo: tehnologie italiana in domeniile casnice

Semanatoarele pneumatice speciale pentru culturi in randuri cu insamantare de precizie, sunt disponibile in noua modele, inclusiv un model universal de semanatoare pneumatica Gaspardo MT, potrivit pentru toate tipurile de seminte si care lucreaza atat pe sol cultivat, cat si dupa o pregatire minima. Se caracterizeaza printr-o miscare rapida inainte si o adancime constanta de insamantare.

Semanatori pneumatice

De asemenea, in gama de modele exista semanatori pneumatice de inalta precizie, al caror concept se afla in principal in sasiul rulmentului. Datorita designului cadrului, permite schimbarea rapida si fara dificultati inutile a distantei dintre randurile de semanat. Unele modele de semanatoare Gaspardo au o latime de lucru de 12 metri, potrivita pentru o mare varietate de seminte. Alte modele au o raza de actiune de 4 metri cu o dimensiune minima de transport de 2,5 metri, datorita prezentei unui sasiu telescopic.

Semanatori pentru insamantarea legumelor

Cele mai citite articole

Compania italiana produce trei modele de semanatori concepute special pentru insamantarea legumelor. Acestea sunt, de asemenea, utilaje agricole pneumatice de insamantare de precizie. Unul dintre modelele pentru semanat legume are o viteza de rotatie a discului relativ scazuta si garanteaza insamantarea precisa a oricarei seminte in orice conditii. 

Gaspardo nu a ignorat un proces atat de important pentru agricultura, precum semanatul de cereale. Producatorul italian prezinta 8 modele de semanatori pentru cereale pentru toate gusturile. 

Astfel de semanatori sunt echipate nu numai cu echipamente standard, ci si cu echipamente optionale utile. Utilajele agricole sunt perfecte nu numai pentru cereale, ci si pentru culturile furajere, in special lucerna, pentru boabe de soia si rapita.

Aceleasi culturi sunt semanate si de alte modele, care se remarca prin prezenta unui tavalug dozator, care functioneaza perfect chiar si cu cele mai mici seminte, valorificandu-le la maximum. Unul dintre modelele Gaspardo este semanatoarea pneumatica potrivita pentru semanat pe teren accidentat. 

Are un varf pe care scrie relief. Modelul de semanatoare Gaspardo este conceput pentru a fi combinat cu o grapa, care asigura o lucrare usoara a solului chiar in timpul semanatului. Modelele mecanice liniare S-SC si SL-SLC functioneaza bine in soluri care nu sunt deosebit de potrivite pentru insamantare. In plus vei gasi semanatori pentru insamantarea directa a cerealelor.

Cele mai citite articole