Femeile sunt ființe speciale din foarte multe motive – sunt o sursă nesecată de inspirație. Câți scriitori și poeți au umplut pagini inspirate de femei, câți artiști au compus piese nestemate după ce s-au îndrăgostit de femei și câți oameni au devenit cele mai bune versiuni ale lor pentru o femeie din viața lor? Am putea enumeră la infinit… 

Mame, surori, soții, fiice și cele mai bune prietene, ele își asumă o multitudine de roluri într-un mod absolut altruist. Mai mult decât atât, sunt medici, ingineri, astronauți sau artiste, nu se dau înlături de pe niciun drum profesional. Pot să fie sensibile, dar și surprinzător de puternice, o contopire perfectă de energii cu care pot mută munțîi din loc, dacă își propun. 

Dar să fii femeie nu este ușor, un lucru deseori uitat de către societate. Femeile fac cele mai dificile lucruri, dar le fac cu grație și cu echilibru.  Iar această lume nu le acordă suficient credit pentru tot ceea ce sunt și ce fac. De aceea, deși trebuie celebrate în fiecare zi, haide să acordăm mai multă importantă ocaziilor speciale ale femeilor din viața ta. Fie că este ziua internațională a femeilor, o zi de naștere, onomastică, îți oferim mai mult decât niște idei de cadouri deosebite pentru femei. Iată cum putem să le celebrăm și să le transformăm ocaziile speciale în momente de neuitat. 

Un cadou special

Dintr-o listă de cadouri inedite pentru mama sau oricare personalitate feminină din viață ta, alege un cadou personalizat sau peste care trecerea timpului nu se va sesiza atât de ușor. Alege să dăruiești un lănțișor cu un pandantiv special care să spună o poveste, pe care nu va dori să-l dea jos niciodată. 

Cele mai citite articole

Bijuteriile cu stocare inteligentă pot fi o varianta modernă și inedită pentru a o face să se simtă specială. Poți îngloba într-un obiect special o poveste impresionantă sau o amintire care vă leagă. Atinse cu telefonul, bijuteriile Anyoli deschid sufletul și transpun persoana care le poartă într-o lume a amintirilor frumoase.

Dăruiește-le timp

Cu toții merităm să luăm o pauză de la viață din când în când, dar pentru femeile care au alți oameni în grijă, poate să fie imposibil. Așadar, de ce să nu le ajutăm în acest sens cu fiecare ocazie specială pe care o avem? Deși femeile trebuie ajutate zilnic cu treburile casnice, de dată această fă mai mult decât atât și organizează o zi de SPA. Sau gândește-te la ce îi place să facă și organizează o zi plină de activitățile ei preferate. Orice mod prin care să se relaxeze, să se detensioneze și să își amintească cât de specială este. 

Spune-le cât de importante sunt 

Vorbele pot să fie la fel de puternice ca și acțiunile. Așează-te alături de persoana specială și exprimă în cuvinte cât de uimitoare, frumoasă și puternică este și cât de fericit ești că o ai în viața ta. Este greu de imaginat că ceva atât de simplu ar putea avea un impact atât de major în viață cuiva. Dar, deseori uităm să ne arătăm aprecierea față de femeile din viață noastră. Fie că este vorba de mamele noastre, prietene sau soțiii, uneori cuvintele de mulțumire sunt suficiente pentru a le reaminti că ceea ce fac contează enorm. 

Începutul unei zile speciale ar trebui oricum să înceapă cu un “Mulțumesc!”. Mai mult, pregătește o felicitare sau o fotografie specială alături de o notă în care să îi spui ce reprezintă pentru ține și prin care să îi mulțumești că e acolo pentru ține mereu. De multe ori, această notă împreună cu o floare, va fi mai neprețuit decât oricare alt cadou. 

Cele mai citite articole