Cum sa iti alegi frizerul sua barberul

Tendințele pentru bărbați vor continua să crească în industria frizeriei?

După părerea mea, tendințele pentru bărbați vor continua să crească în următorii cinci ani, în mare parte datorită tendinței globale de acceptare a bărbaților care merg împotriva curentului și care își folosesc frizerul pentru a crea stiluri care să îi diferențieze de mulțime.

Din ce în ce mai mulți bărbați învață sau sunt învățați să își croiască și să își creeze propriile tunsori, folosind frizerul ca pe un consilier stilist, nu ca pe un tunsor. Este un moment bun pentru piața bărbaților, iar acest lucru începe să se vadă în cifrele de vânzări.

Tendințele în materie de coafură masculină par a fi definite de simplificare, iar aceasta este o tendință importantă pentru frizerii. Întreaga industrie de îngrijire face o mișcare către personalizare și comunicare cu clienții. Bărbații par să fie interesați de un nou mod de a face afaceri, ceea ce reprezintă o oportunitate importantă pentru frizerii.

În același timp, nimic nu pare să funcționeze mai bine decât o conversație bună cu frizerul tău. O tunsoare bună este o combinație de artă și știință, iar frizerii sunt foarte buni în ceea ce fac.

Cele mai citite articole

Tendința de tunsoare pentru bărbați este cu adevărat în creștere. Bărbații se tund la fel de mult ca și femeile. Frizeria este o profesie care poate fi preluată de oricine are o pregătire în acest sens. Școlile de frizerie sunt în număr abundent și oferă educație de înaltă calitate în acest domeniu.

Barberingul este al doilea cel mai profitabil job din industrie. Și datorită creșterii numărului de tunsori pentru bărbați, câștigul unui frizer va continua să crească.

Barberingul a fost o industrie de nișă pentru bărbați de zeci de ani. Tăierile pentru bărbați, bărbieritul și alte servicii de îngrijire sunt puse la bătaie atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pe măsură ce numărul de saloane și frizerii atât pentru bărbați, cât și pentru femei continuă să crească, cererea de servicii de îngrijire pentru bărbați va continua să crească.

Pe măsură ce populația generală devine tot mai conștientă de importanța aspectului lor, cererea de servicii de frizerie va continua să crească. Bărbații au o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de stil și îngrijire, iar aceștia vor continua să redescopere frizerii ca o opțiune convenabilă și accesibilă.

Salon Transilvania din Cluj-Napoca, ofera 400mp si specialisti pentru:

Cele mai citite articole