Urmează un moment important în viața femeii de care ești îndrăgostit și vrei să o surprinzi cu o bijuterie prețioasă. Un inel din aur pentru iubită este alegerea cu care nu vei da greș, indiferent de ocazie, fie că vrei să o ceri de nevastă ori să îi oferi un dar special.

Deși a părut o idee bună la început, acum realizezi că îți dă bătăi de cap alegerea unui inel din aur pentru iubită. Fie nu îi cunoști bine preferințele, fie nu știi ce i s-ar potrivi, cert este că îți vine să faci pași înapoi. Uită de toate aceste griji și descoperă în continuare principalele criterii de care să ții cont când îi oferi femeii din viața ta o astfel de bijuterie.

Alege inelul din aur pentru iubită în funcție de personalitate

Personalitatea este principalul criteriu de care să ții cont atunci când alegi un inel din aur pentru iubită. O femeie romantică va prefera un model de inel delicat, cu pietre prețioase ori semiprețioase mici sau cu perlă. O femeie tradiționalistă va aprecia un model clasic cu o piatră centrală, fără detalii în relief ori nuanțe îndrăznețe. Pe o femeie non-conformistă o vei cuceri cu un accesoriu statement, care iese în evidență de la prima vedere. Așadar, caută modele de inele din aur cu o piatră mai mare, culori bogate ori design complex.

Analizează stilul vestimentar al persoanei iubite

Înainte să alegi un inel din aur pentru iubită, observă care este stilul vestimentar pe care îl abordează mai des. Dacă îi plac mult rochiile și fustele, înseamnă că este adepta stilului feminin și că apreciază inelele cu design romantic, poate chiar de inspirație vintage.

În schimb, dacă ai lângă tine o femeie atrasă de ținute casual ori office, mizează pe un model minimalist care să se integreze cu ușurință în orice outfit. Femeia elegantă la orice oră va prefera un model cu piatră mare în centru, înconjurată de altele mai mici. Așadar, fii atent la detaliile deosebite.

Inel din aur pentru iubită: alb, galben sau roz?

Cele mai citite articole

Ce culoare de aur preferă partenera ta? Aceasta este una dintre întrebările de top la care trebuie să răspunzi înainte de a face achiziția. Nu complica situația, fie îi analizezi restul accesoriilor, fie o întrebi direct ce preferințe are în acest domeniu. Poate îi place mai mult aurul galben, accesorizează mai ușor aurul alb ori adoră aurul roz. Ține cont de preferințele ei și cadoul tău va fi cel mai frumos din viața ei.

Cum să alegi inelul din aur fără să știi mărimea corectă

Poate cea mai dificilă parte a procesului de selecție este să afli care este mărimea potrivită pentru iubita ta, însă nu fi dezamăgit. Te poți ghida după alte modele de inele pe care le are în cutia de bijuterii și după forma degetelor ei. Dacă nu ai cu cine să te sfătuiești și nici nu poți obține informații suplimentare, mizează pe un inel din aur care poate fi reglat sau care poate fi modificat de catre un bijutier.

Dacă iubita ta are degetele subțiri i se potrivește un inel cu o piatră ovală sau rotundă ori de tip bandă, cu pietre încrustate. Iar dacă are degetele mai groase și palma mai mare, poate purta un inel decorat cu o piatră mare.

Un inel din aur oferit cadou femeii iubite este o declarație de dragoste care vă leagă pentru toată viața. Așa cum acest material prețios este durabil în timp, la fel va fi și relația voastră.

Sursa foto: Unsplash.com 

Cele mai citite articole