13 moduri de a-ti gasi jumatatea

Cand scoti cainele la plimbare, la un club sau la un targ de antichitati. Jumatatea poate aparea in orice loc sau moment.

Nu mai este vorba de a merge la o petrecere, la discoteca, la barul de langa serviciu sau la petrecerile de facultate. In prezent, exista o mie si unul de moduri de a cauta si de a gasi un partener, trebuie doar sa fii dispus sa faci asta. Desigur, internetul a usurat mult lucrurile prin platformele de speed dating, retelele de socializare… Metodele de a ne intalni jumatatea au evoluat in ultima vreme cu o viteza vertiginoasa, pana la punctul de a realiza forme foarte creative.

Lipsa de timp, problemele de timiditate, despartirile anterioare, frustrarile… pot fi o frana care ne impiedica sa ne gasim partenerul pe viata. Dar, dupa cum indica platforma https://www.matrimonialefemei.net/, alternativa este singuratatea. Daca esti in cautarea unui partener, iata cateva locuri in care ai putea sa-l intalnesti:

1. Intra in sala. Pe langa faptul ca iti imbunatatesti sanatatea si imaginea fizica, nu este atat de greu sa-ti faci prieteni si chiar sa gasesti un partener cu care vei impartasi un hobby precum sportul.

2. Inscrie-te la un curs, de orice fel. Vei invata lucruri noi si va da nastere si unei relatii cu o alta persoana cu care vei avea interese similare. Conversatiile si relatiile vor fi mult mai usoare daca toata lumea are ceva in comun.

3. Mergi la muzee. Multe muzee au activitati si evenimente speciale, la care doar membrii lor pot participa. Aceste evenimente si intalniri sunt formate din oameni cu o inalta educatie.

4. Aranjeaza intalniri cu fosti colegi de liceu sau de facultate. Ai putea sa iei legatura din nou cu vechii prieteni si, poate, sa te razbuni pe acea fata sau baiat care ti-a placut atat de mult si care acum este singur… Viata ia multe intorsaturi.

Cele mai citite articole

5. Viziteaza targuri de antichitati. Pe langa faptul ca poti gasi obiecte foarte valoroase la preturi foarte mici, vei putea gasi oameni foarte interesanti.

6. Cumpara un caine si scoate-l la plimbare. In parc, pe strada, intr-o piata vei da mereu peste o alta persoana de sex opus care isi scoate si cainele la plimbare. Cainii vor incepe sa se joace unii cu altii, asa ca veti avea o scuza buna pentru a incepe sa vorbiti…

7. Alatura-te unui club de literatura. Aflati la biblioteca locala unde puteti urma aceste cursuri. Citirea cartilor si impartasirea acestor lecturi este una dintre cele mai romantice moduri de a cunoaste alte persoane.

8. Ajuta ca voluntar. ONG-urile au intotdeauna nevoie de oameni care sa poata colabora cu ele. Acolo, poti intalni oameni foarte amabili, pe langa faptul ca experimentezi frumosul sentiment de a fi sustinator.

9. Fa o petrecere. Roaga-ti prietenii sa invite pe rand alti prieteni. Acolo vei putea cunoaste oameni noi, in propriul tau mediu.

10. Alatura-te unei asociatii profesionale. Ai putea face parte dintr-o institutie care reuneste toti profesionistii din domeniul tau. In cursuri de perfectionare sau dezbateri, vei putea intalni si alti oameni cu studii superioare.

12. Practica un sport. Fotbal, tenis, paddle sau golf, indiferent. Si participa la evenimente sportive, de orice fel. Te vei distra si te vei lega cu alti oameni cu aceleasi hobby-uri. Meciurile de fotbal, baschetul… sau orice alt sport care te intereseaza, atat la nivel profesional, cat si la nivel amator, poate fi o ocazie foarte buna de a gasi oameni noi cu care sa interactionezi.13. Calatoreste. In limitele posibilitatilor tale, incearca sa calatoresti cat mai mult posibil. Fie in Europa, fie intr-o locatie din apropiere din comunitatea dvs. autonoma. Oamenii, alte obiceiuri si culturi sunt cunoscute.

Cele mai citite articole