Pasionată de adrenalină? Iată ce cadou să oferi unei astfel de femei

Dacă ai o prietenă sau o parteneră îndrăzneață, îți transformăm alegerea cadoului în cea mai simplă decizie pe care ai fost nevoit s-o faci vreodată, pentru că ți-am pregătit un top al celor mai potrivite cadouri femei îndrăznețe selectate de pe agregatorul de cadouri-experienta experimenteaza.ro

Top 4 cadouri pentru femeile îndrăznețe

O doză de relaxare alături de cea mai bună prietenă

Chiar dacă iubește adrenalina, cu siguranța, în sufletul ei, rămâne loc și pentru o doză de relaxare. În plus, fiecare doamnă are o prietenă cu care împărtășește absolut orice detaliu. Însă, din păcate, stilurile de viață diferite și nevoile personale le obligă, deseori, să păstreze legătură de la distanță. Poți să o faci fericită oferindu-le drept cadou o întâlnire-surpriză ca de exemplu, o sesiune de relaxare la Centrul Shakti, completată de un masaj terapeutic și relaxant, în compania unor dulciuri franțuzești care vor da frâu liber la înlănțuit experiențe. 

Drumeție la munte

Dacă iubește natura, o modalitatea de a simți cum îi curge adrenalina în vene e să-i faci cadou o drumeție în Cheile Varghisului, din județul Harghita. Nu doar ca îi poți oferi șansa de a se conecta cu natura, de a parcurge o serie de trasee și de a vizita peștera Merești (una dintre cele mai mari peșteri din România), dar va avea șansa și de a participa la o degustare de brânzeturi, la final de traseu. 

Cele mai citite articole

Escape room

Dacă vrei o experiență cadou plină de adrenalină, dar și de amuzament, cu siguranță nu vei da greș alegând un escape room. Și aici poți experimenta prin vaste posibilități, de la escape room-uri cu recompense, până la escape room în București sau escape room dual combinat cu un salt cu parașuta.

Vacanță urmată de cerere în căsătorie

Deși la prima vedere ar putea părea o idee romantică de cadou, ceea ce și este într-o mare măsură, această experiență poate fi considerată în același timp o alegere de cadou care în mod cert va face inima oricărei femei să tresară – oferindu-i porția de adrenalina după care tanjeste. Această opțiune de cadou implică un sejur în Covasna, la Castelul Daniel, unde-i poți oferi partenerei tale o seară memorabilă urmată de o cerere specială în căsătorie. În plus, în cadrul experienței, ai posibilitatea ca tu însuți să creezi inelul de logodnă. 

Cu răbdare și atenție, dacă vei intra și tu pe agregatorul de experiente-cadou – experimenteaza.ro –  vei găsi cu ușurință cele mai potrivite idei de cadouri. 

Cele mai citite articole