Noul GLE Coupé: top inovații de confort si funcționalitate

Modelele Mercedes sunt deseori alegerea optima a multor dealeri auto. Cei mai mulți iubitori ai mărcii sunt atrași mai ales de inovațiile care vizează nivelul de confort și dotările funcționale. 

Unul din cei mai cunoscuți dealeri Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, îți poate oferi sugestii legate de aceste caracteristici, cu ajutorul specialiștilor săi din reprezentanțele deschise în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Confort


Experiența la bordul unui Mercedes GLE este caracterizată de confort deosebit, datorită pachetelor special concepute. 

Pachetul Energizing este destinat unui confort unic la volan. Echipările Premium asigură o experiență deosebită, pentru mai multă relaxare și revitalizare în timpul unor călătorii lungi. Air Balance este un pachet special creat pentru a-ți răsfăța toate simțurile. Parfumurile și aromele sunt alese pentru a îmbunătăți calitatea aerului și pentru a crea o stare de bine delicioasă celui aflat la volan.

În completarea acestor dotări de confort, Mercedes GLE este echipat cu scaune climatizate, care au și funcții de masaj, pentru ca stresul la volan să devină amintire.

Funcționalitate


Noul model GLE Coupé din gama oferă spațiu incredibil, datorită muchiei mai joase a portbagajului. Acum încarci mai ușor și comod, cu asistența asigurată de camere video și senzori, pentru ca tu să ai sub control în traficul aglomerat și să efectuezi în siguranță orice manevră. 

Confortul la încărcare este asigurat de sistemul de reglaj în staționare, vei putea să transporți simplu chiar obiecte voluminoase și grele.

Pachetul Keyless Go te ajută să încui și să descui autovehiculului purtând cheia asupra ta. Funcția handsfree acces e utilă pentru deschidere sau închidere fără atingere. 

Cele mai citite articole

Parcarea asistată cu cameră video 360 grade transformă cele mai dificile manevre de parcare în simple gesturi. Vizibilitatea excelentă te ajută să parchezi cu mare siguranță chiar în cele mai înguste locuri. 

Asistența la manevrarea remorcii este destinată efectuării în siguranță a tuturor manevrelor cu spatele, în totală siguranță.

Sisteme de operare și afișaj


Realitatea augmentată este acum posibilă în noul model GLE Coupé. Acum te așteaptă o experiență digitală extremă,  un sistem performant de comandă vocală, operare prin atingere, un sistem realist de recunoaștere gestuală și un sistem de realitate augmentată.  Navigația este mai simplă iar tehnologia de top este la dispoziția ta. 

Head -up display-ul te introduce într-o atmosferă fascinantă, punându-ți la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie, într-un cockpit complet, cu toate informațiile de care ai nevoie.

Sistemul Linguatronic pentru operare vocală te va ajuta să formulezi mesaje vocale perfect adaptate sistemului multimedia MBUX. Apelarea Hey Mercedes acționează ca o vrajă, activând funcțiile de care ai nevoie la bord.

Conectivitate


Noul GLE Coupé te ajută să rămâi mereu conectat la tot ce este important pentru tine, la volan, fără întrerupere.

  • Încărcare și conectare wireless 

Telefonul inteligent este încărcat în timp util cu un singur gest, fără cablu. Timpul optim de încărcare te ajută să îl ai la dispoziție exact când ai nevoie

  • Integrare a propriului smartphone

Integrarea unui smartphone înseamnă conectează telefonul cu sistemul de infotainment cu ajutorul aplicației Apple CarPlay™ sau Android Auto. În acest mod, ai imediat acces comod la cele mai importante aplicații ale telefonului mobil, poți utiliza rapid toate aplicațiile pe care le folosești de obicei de pe smartphone.

Cele mai citite articole