Tabla magnetica este o investitie excelenta pentru orice birou, sala de sedinte si sala de curs. Oare nu este folositoare o asemenea tabla si acasa? Membrii familiei ar aprecia aceasta investitie? In ce sens ar fi folosita si de catre ce membri ai familiei? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care articolul de fata isi propune sa le raspunda.

Ce este tabla magnetica si cum se foloseste?

Tabla magnetica este confectionata din mai multe straturi de materiale vopsite cu substante speciale, pe a carei suprafata se poate scrie si se pot lipi magneti. Desi tablele magnetice si-au castigat popularitatea intai in salile de curs, apoi in salile de sedinte, aceste dispozitive pot fi folosite cu succes si acasa.

Tabla magnetica este usor de folosit, fiind necesare numai markere specializate, spray de curatare si bureti speciali. Scrisul pe tabla magnetica nu produce praf, nu produce mizerie, aerul din clasa sau din casa va fi mai curat.

Tabla magnetica este un excelent instrument de invatare pentru copii in conditiile adaptarii la cursurile online

Cele mai citite articole

Principalii membrii ai familiei care vor beneficia de efectele tablei magnetice sunt cu siguranta copiii. In conditiile in care vor fi nevoiti sa urmeze in continuare cursuri online, o tabla magnetica ii poate ajuta pe parinti sa le explice mai usor anumite concepte pe care trebuie sa le inteleaga. Copiii care abia invata literele si cifrele pot sa exerseze scrierea lor pe tabla magnetica. De asemenea, aceste table au si accesorii precum litere, cifre, numaratoare, ceas, operatori matematici, special concepute pentru copii. Tabla magnetica poate fi folosita atat ca si instrument de invatare, cat si de organizare a temelor si sarcinilor pe care le au acestia de indeplinit pentru a doua zi.

Tabla magnetica – organizator de sarcini pentru membrii familiei cu mentiunea recompenselor primite

In casa, tabla magnetica poate fi folosita pe post de organizator de sarcini pentru membrii familiei de toate varstele. Pe tabla se pot trasa sarcini pentru fiecare membru in parte pe care le au de indeplinit a doua zi. Desi pare o metoda de organizare in familie hitlerista, este de fapt foarte eficienta si astfel fiecare membru al familei va sti ce are de facut. Pentru copii, sarcinile pot fi insotite si de eventuale recompense daca sunt indeplinite.

Tabla magnetica pentru adultii care lucreaza de la domiciliu

Tabla magnetica este un instrument foarte important pentru toti cei care lucreaza de la domiciliu. Persoanele care si-au amenajat un mic birou acasa vor avea oportunitatea de a prezenta clientilor, colaboratorilor, elevilor sau studentilor planul de afaceri, proiectele la care au lucrat, ceea ce trebuie acestia sa asimileze sau sa aleaga.

O tabla magnetica se va dovedi foarte importanta pentru membrii familiei care lucreaza de la domiciliu in domeniul educatiei, cercetarii, contabilitatii, IT, traduceri, content writing. Fara doar si poate, acest instrument foarte important ales in mod corespunzator se va dovedi o investitie pe termen lung, chiar pe o perioada de cinci ani de zile.

Cele mai citite articole