In aproape toate domeniile vietii noastre exista mici trucuri si recomandari care ne ajuta sa obtinem succesul mai rapid si mai eficient. 

Desigur, exista si secrete care ne vor permite sa ne bucuram de procesul de flirt si de a gasi un partener pe internet. Acum vom vedea mai detaliat cum sa flirtezi pe Internet mai eficient si sa nu te descurajezi.

Avantajele flirtului pe internet

Cele mai citite articole

Conectarea la Internet este ceva care nu mai surprinde pe nimeni. Conform matrimoniale365.ro, 70% dintre cupluri se formeaza pe internet.Unii se intalnesc pe retelele de socializare, altii pe platforme specifice pentru a-si gasi un partener si sunt cei care gasesc din greseala dragostea intr-un video chat anonim.

Reteaua deschide o noua lume de oportunitati pentru diferiti oameni. Oamenii timizi au ocazia sa prospere, in timp ce oamenii cu vieti ocupate pot economisi timp si il pot folosi doar cu cei care sunt cu adevarat interesanti.

Intalnirile pe internet au multe avantaje, printre care:

  • Oportunitatea de a-l cunoaste mai bine pe celalalt. Multi oameni se simt nesiguri cand se intalnesc cu cineva pe care nu il cunosc. A fi vorbit inainte pe Internet ajuta sa fi gasit mai multe lucruri in comun, cum ar fi interese, un stil de viata similar, preferinte etc. Astfel, comunicarea in persoana va decurge mai bine.
  • O adevarata oportunitate de a alege. Cautarea unui partener pe Internet va permite sa comparati literalmente mai 
  • multe persoane in acelasi timp, vizualizand profilurile si fotografiile acestora. In acelasi timp, platforma cauta persoane care se potrivesc preferintelor tale, ceea ce economiseste mult timp in cautarea persoanei perfecte.
  • Usurinta comunicarii. Scrierea de mesaje pe Internet elimina teama de a spune sau de a face ceva gresit. Conform rezultatelor diferitelor sondaje, pe internet oamenii se simt mai relaxati si mai calmi atunci cand comunica cu cineva care ii place.

Si tu poti evalua toate aceste beneficii invatand sa flirtezi pe internet in cel mai eficient mod posibil. Va oferim sfaturi care functioneaza!

  1. Decideti scopul utilizarii aplicatiei de intalniri. Daca intelegi ce cauti cand te intalnesti pe internet, poti gasi rapid potrivirea perfecta. Daca vi se pare ca totul „ar trebui sa fie clar de la sine”, nu uitati ca oameni din diferite grupuri sociale si culturale se intalnesc pe internet. In timp ce cauti o relatie monogama pentru a-ti crea o familie, altcineva poate cauta pe cineva cu care sa-si petreaca noaptea. Definirea a ceea ce cauti atunci cand flirtezi te va scuti de dezamagire si te va scuti de a fi nevoit sa petreci timp cu cineva care nu este pentru tine.
  2. Creati-va matricea valorii. Dandu-le „like” tuturor, risti sa ai o lista uriasa de candidati in care va fi foarte greu sa-l gasesti pe cel mai bun. Incercati sa definiti ce calitati, dorinte si valori trebuie sa aiba cealalta persoana, astfel incat sa poata exista un al doilea contact. Gandeste-te si la ce lucruri te-ar face sa-ti pierzi interesul fata de cealalta persoana.
  3. Daca prietenul tau te invita sa mergi la o intalnire dubla cu cineva de pe internet, nu refuza definitiv. Unele aplicatii de intalniri ofera posibilitatea de a face intalniri duble sau de grup si tocmai in aceste date posibilitatea de a intalni pe cineva cu gusturi similare este destul de mare. Pana la urma, persoana a fost aleasa de prietenul tau, care te cunoaste destul de bine. De asemenea, la intalnirile duble, oamenii se simt de obicei mai calmi si mai relaxati pentru ca au sprijinul prietenilor lor.
  4. Utilizati chat-urile video pentru intalniri rapide. Multi utilizatori percep chat-urile video ca pe o modalitate de a se distra sau de a-si perfectiona abilitatile de comunicare. Dar exista si posibilitatea ca nu numai sa gasesti pe cineva interesant, ci si ca tine pentru altceva. Cel mai important este ca aici nu numai ca il auzi pe cealalta persoana, ci o vezi si pe ea, inveti rapid cum este caracterul ei, cum se comporta si cum comunica. Pentru posibile relatii in viitor, acest lucru este foarte important.

Cele mai citite articole