Intrebarea aceasta poate parea copilareasca pentru multi, dar sunt si persoane care intampina dificultati atunci cand trebuie sa isi aleaga hainele pentru iarna. Cei care au marea aproape de casa au clar in minte ca un pareo este suficient, dar pentru toti cei care trebuie sa se plimbe distante mari pentru a atinge nisipul, care este vestimentatia corecta?

Intr-un oras mic, raspunsul este usor, se poate folosi orice, dar cand este vorba de un oras mare si trebuie sa fie traverstat pentru a ajunge la destinatie, lucrurile se complica. Se recomanda in acest sens un kimono de plaja care se va potrivi mai multor tinute simultan.

De ce nu, cu Animal Print?

Multe femei asociaza animal print-ul numai cu haine care imit pielea de leopard, iar acest lucru nu este cazul si aici. Acest imprimeu merge mult mai departe si poate fi combinat si intr-o tinuta de vara.

Desi este adevarat ca aceste imprimeuri sunt mai mult pentru lunile reci, desigur, se pot construi anumite tinute care sa iasa in evidenta cu un aspect de vara.

Cele mai citite articole

Ideal este sa fie utilizat in doze mici, astfel incat sa obtina un efect bun. Daca se exagereaza cu animal printul, se pierde efectul de vara cautat si dorit. Se poate utiliza acest imprimeu pe un kimono de vara vaporos. De asemenea, se poate integra cu o pereche de pantaloni cu imprimeu zebra, combinat cu un top de culoare neutra.

Imprimeul dungat

Imprimeul cu dungi verticale este unul dintre cele mai potrivite modele pentru un look de vara. Se poate purta pe o rochie, in tonuri de alb-negru – acestea au devenit un trend in acest an – sau pe kimonouri interesante.

Dungile verticale sunt o alegere buna, deoarece acestea vor ajuta sa se stilizeze silueta care va arata mai subtire. Dungile vor permite ca silueta sa capete o inaltime mai mare ceea ce este un lucru benefic in special pentru persoanele mici de inaltime. 

Acestea sunt doar doua imprimeuri in trend anul acesta. In realitate, pot fi folosite mai multe tipuri si chiar variante de kimonouri intr-o singura culoare, in functie de preferintele fiecarei persoane.

Cele mai citite articole