Cinci semne ca ti-ar prinde bine o editare de garderoba

1. Iti spui mereu ca nu ai nimic de imbracat

Cu toate astea, ai un dulap care se prabuseste peste tine de cate ori il deschizi, atat e de plin! Ai impresia ca prea putine dintre haine se asorteaza intre ele sau ca ceva lipseste din orice tinuta asamblezi. Ba nu ai sutienul potrivit, ba nu gasesti perechea de pantofi buna, ba ai prefera ca topul sa aiba alta culoare, lungime sau croiala. Oricum, te apuca disperarea in fiecare dimineata si te enervezi ca nu mai stii ce ti se potriveste, ce ar merita pastrat si ce ar trebui pus deoparte.

2. Iti cumperi in permanenta haine noi

Si te simti vinovata, pentru ca stii ca nu faci decat sa adaugi la un morman de haine de care nu esti niciodata incantata sau satisfacuta. In plus, partenerul iti face reprosuri legate de cheltuieli, de cat de mult spatiu ocupa hainele tale, de cate pungi ascunzi, de cate comenzi livreaza curierul saptamanal… Sunt mari sanse ca pe umerase sa iti atarne multe piese nepurtate, care au inca eticheta pretul prinsa de ele, si pe care nu le arunci pentru ca de fapt sunt inca noi-noute.

Cele mai citite articole

3. Porti doar ce iti e la indemana si disponibil

Mantra diminetilor tale este „ia sa vad ce am spalat, calcat si pe primul umeras pe care-l iau”. Ai doar vreo 4-5 tinute care iti plac cu adevarat, si pe astea le tot porti… desi in dulap ai si alte haine. Scenariul 2: faci o tinuta care iti place de mori si o porti la nesfarsit, pana te plictisesti de ea, apoi treci la tinuta 2, cu care faci la fel.

Sursa stylediary.ro

Cele mai citite articole