Iată câteva reguli de machiaj pe care orice femeie trebuie să le știe până la 40 de ani:

1. Nu mai folosi pudră peste fondul de ten

Odată cu trecerea anilor, tenul tău nu mai are aceeași vitalitate și îți apar diferite semne, din acest motiv trebuie să își modifici rutina de beauty pentru ca pielea ta să își recapete tonusul. Prima decizie pe care trebuie să o iei este să elimini pudra, care are un efect texturizant și nu mai oferă lejeritate pielii să respire.

2. Află care sunt cele mai bune nuanțe de ruj pentru buzele tale

În timp, conturul buzelor tale se modifică natural, deci îți dorești să eviți culorile închise: roșul intens, movul puternic, marourile, care pot crea un efect de îmbătrânire a buzelor, pot arăta și mai mici, cu mai puțin volum și strălucire. Specialiștii ne sugerează să alegem culori care se potrivesc cu paleta cromatică a pielii noastre, deci culorile noastre naturale ne vor ghida spre cele mai bune nuanțe: roz, roz pal, tonurile de nude, lila.

3. Aplică blush-ul în zonele unde se vede natural

Cele mai citite articole

Multe dintre noi aplicăm un blush foarte închis sau un bronzer sub pomeți în speranța că vom obține o față mult mai conturată, mai subțire. Totuși, această tehnică în cele mai multe cazuri nu arată natural și nici fresh. În loc să facem asta, putem aplica blush-ul în zonele unde arată mult mai natural. Pentru a alege cea mai bună culoare a blush-ului, ciupește-ți ușor obrajii și vezi ce culoare au, aceea este nuanța pe care vrei să o folosești.

Sursa elle.ro

Cele mai citite articole