Telefoanele reconditionate sunt o modalitate buna de a cumpara smartphone-uri la un pret bun. Dar ce sunt ele mai exact? Au garantii identice cu cele noi?

Atunci cand se cumpara orice produs, fie ca este vorba de un televizor, o canapea sau un mobil, este logic sa se acorde atentia cuvenita ca sa nu existe posibile daune si este evident ca se incearca, economisirea a cat mai multi bani posibil. In acest sens, exista mai multe modalitati de a cumpara aceste produse: noi, la mana a doua si reconditionate. Pe Klap pot fi gasite telefoane second-hand, care initial au fost reconditionate, la preturi foarte avantajoase.

Lasand la o parte restul produselor pentru o focusare pe smartphone-uri, se poate spune ca telefoanele reconditionate sunt din ce in ce mai comune si mai des utilizate. 

Telefoanele reconditionate sunt tot mai populare

Multe magazine importante ofera telefoane mobile reconditionate, fiind de asemenea operatori sau chiar producatori de telefoane care ofera astfel de produse. Ele sunt de obicei oportunitati mai bune, dar este convenabil sa se stie cu adevarat ce reprezinta.

Cele mai citite articole

Citeste si: Telefon reconditionat vs. telefon second hand – Care sunt diferentele?

Telefoanele reconditionate nu sunt telefoane mobile noi, chiar daca exista vanzatori care folosesc acest termen. Pe aceasta baza, nu se pot solicita aceleasi garantii ca si la produsele noi si uneori pot avea urme de utilizare. 

Telefoanele reconditionate sunt toate acele smartphone-uri care au fost reparate si testate pentru a fi puse din nou in vanzare. Acest lucru implica faptul ca se pot gasi diferite niveluri de reconditionare care, in mod logic, vor avea repercusiuni si asupra pretului final.

Prin urmare, atunci cand cumpara spre exemplu telefoane Samsung second-hand, utilizatorul nu ar trebui sa se astepte ca acestea sa fie perfecte si nici complet noi. Telefoanele reconditionate pot avea unele urme sau pot arata impecabil. Important este sa functioneze foarte bine, conform cu recomandarile specialistilor si producatorilor. 

Un telefon reconditionat poate ajuta la economisirea unor sume importante de bani si la obtinerea unor dispozitive de foarte buna calitate, pentru doar o fractiune din pretul de baza. Sunt extrem de bune si pentru companii, care pot dota tot personalul cu telefoane noi, fara sa faca investitii uriase.

Cele mai citite articole