Cămăși slim-fit pentru bărbați moderni

Poți găsi multe stiluri de cămăși bărbați, însă una dintre cele mai frecvente greșeli este croiala greșită a cămășii. În acest caz ar trebui să știi care sunt diferențele dintre cămășile slim-fit și Regular și ce croială ar trebui aleasă pentru o anumită conformație. Cămăşile slim-fit pentru bărbați se caracterizează printr-o potrivire fixă pe corp. Croiala acestor cămăși a devenit populară în jurul anului 2000. Cămașa bărbătească mulată pe corp se potrivește perfect cu sacouri cu mâneci înguste, care creează imaginea unui bărbat elegant. Cămașa slim-fit subliniază trupul unui bărbat, de aceea este recomandată acelor bărbați care doresc să sublinieze punctele forte ale corpului lor. Cel mai adesea, acest tip de cămăși, așa cum sugerează și numele, subțire și potrivită, este folosită de bărbații subțiri cu un trup atletic, care doresc să-și afișeze musculatura. În magazinul online gama.ro vei găsi multe modele de cămăși slim-fit care se pot încadra perfect în stil și care sunt de foarte bună calitate. Magazinul online oferă, de asemenea, cămăși din material de calitate, care sunt perfecte pentru căldura verii.

Ce este cămașa slim-fit?

Cele mai citite articole

Slim Fit este o croială montată și este rezultatul tendinței din ce în ce mai populare pentru dulapul bărbătesc. Cel mai adesea este aleasă de bărbații cu vârsta sub 30 de ani. La început, bărbații au abordat stilul cu o rezervă considerabilă, considerând că o cămașă croită pe corp și pantalonii strâmți sunt vestimentații jenante. Astăzi, însă, bărbații aleg din ce în ce mai des, stilurile pe corp, atât cămăși cât și sacouri. Acestea sunt alese de bărbații care apreciază moda și doresc să fie în trend. Acest lucru este confirmat de faptul că, croiala slim-fit a devenit o parte a modei pentru bărbați și merită să o incluzi în garderoba ta de zi cu zi. Cămașa slim-fit subliniază trupul atletic a oricărui bărbat care o poartă. O astfel de cămașă este adesea aleasă de bărbații cu corpul subțire sau normal.

Cămașa Slim Fit este potrivită doar pentru bărbații subțiri? 

Teoretic da, dar nu este o regulă, deoarece, totul depinde de conformația corpului. Adesea bărbații înalți și cu o constituție mai fragilă nu doresc să-și sublinieze în plus silueta cu haine potrivite strânse pe corp, deoarece se simt inconfortabil să le poarte. Deci, pot alege stiluri puțin mai largi, dar în niciun caz foarte largi, ci stiluri care uniformizează optic proporțiile. Dacă, pe de altă parte, nu pot să-și arate corpul cu un model de cămașă așa cum și-ar dori, o pot face, de exemplu, cu cămașa regular, pentru a-și masca burta. Astăzi, din ce în ce mai mulți bărbați experimentează moda, iar diferitele croieli ale hainelor din magazinul online gama.ro, îi ajută mai ușor să aleagă stilul optim. Este nevoie doar de puțin curaj și fiecare bărbat poate arăta elegant cu cămăși slim-fit, indiferent de dimensiunea copului.

Cele mai citite articole