Ai pus pe lista de Black Friday si niste tablouri canvas?

Folosirea unor tablouri decorative reprezinta cel mai bun mod de a da personalitate decorului casei tale. Cu ajutorul lor poti ca sa adaugi o nota aparte de armonie in locuinta. 

Infrumuseteaza-ti mediul in care stai cu niste tablouri ieftine si frumoase

Asezarea unor astfel de obiecte pe pereti reprezinta o alternativa excelenta pentru a obtine un plus de originalitate si eleganta, deoarece acestea sunt usor de gasit si foarte economice. Pe langa versatilitatea pe care o ofera, ele pot reprezenta cadre din natura, tablouri abstracte, fraze etc.

Tocmai pentru ca sunt atat de ofertante, aceste tablouri canvas pot  sa fie amplasate oriunde vrei! Renunta la ideea fixa ​​ca tablourile sunt bine de pozitionat doar in sufragerie. Ele pot completa decorul indiferent de camera din casa. 

Foloseste-le cu incredere pentru a da mai multa viata inclusiv spatiilor goale si inguste, precum ar fi coridoarele casei. Aceasta pentru ca adauga personalitate zonei unde sunt pozitionate, fara a interfera cu circulatia in acele locuri. 

In plus, plasarea lor in baie sau bucatarie, care sunt medii cu un aspect mai simplist, de aceea sunt si o optiune buna pentru a da mai multa individualitate casei tale. 

Selectia de tablouri decorative si dispunerea lor pe pereti trebuie sa fie in conformitate cu decoratiunile deja existente in acel loc. Un sfat ar fi acela ca, daca stilul camerei este ceva mai clasic si mai elegant, tablourile canvas abstracte sunt o optiune buna pentru a mentine armonia zonei. 

Daca locuinta are un aer modern, industrial sau minimalist, fotografiile, desenele geometrice, frazele si afisele inramate ajuta la mentinerea stilului tineresc, fara insa a stirbi din acest mod de amenajare interioare. 

Atentie la dimensiunile sau marimea tablourilor decorative alese

De asemenea, este important ca sa se acorde atentie si marimilor alinierii ramelor tablourilor. Daca sunt gresit asezate, rezultatul nu va fi unul stralucit si toata armonia visata nu va exista.

Potrivit profesionistilor in design interior, idealul este sa asezi tablourile canvas la o inaltime de circa 1,60 m de la podea pana la centrul acestuia si la o distanta de 20 pana la 25 cm de mobilier sau alte obiecte decorative. 

Indiferent de stilul de decor care alcatuieste camera, utilizarea ramelor va fi intotdeauna ceva de luat in considerare atunci cand vrei sa umpli peretii goli cu obiecte de efect fara a cheltui o groaza de bani.

Cele mai citite articole

Pe langa faptul ca adauga o nota suplimentara de atractivitate decorului, aceste lucrari sunt responsabile si in a oferi mai multa personalitate mediului, deoarece poarta in spate un aspect artistic. 

Cu toate acestea, cei care cred ca alegerea noilor tablouri canvas este o sarcina usoara nu au dreptate. Este necesar sa acorzi atentie unor puncte inainte de a investi intr-o panza noua de pus pe perete.

La urma urmei, nu vrei ca aceste tablouri decorative sa incarce mediul inconjurator sau sa fie inadecvate, sa se potriveasca ca nuca-n perete, nu-i asa?

Dimensiunea si culorile tablourilor sunt factori esentiali pe care ar trebui sa ii iei in considerare inainte de a investi in asemenea decoratiuni.

Pentru camerele de zi este ideal sa nu exagerezi cu un numar de tablouri prea mare, deoarece acest exces poate inchide si mai mult spatiul care trebuie sa fie aerisit in respectiva incinta. Este bine ca sa investesti in rame de dimensiuni mici sau cel mult medii. 

In ceea ce priveste incaperile mari, se recomanda investitia in tablouri canvas mari, care vor ocupa un spatiu central. Aceasta alegere poate oferi si un castig vizual foarte interesant pentru camera.

Un alt sfat al specialistilor este acela de a face un joc de proportii si sa te joci cu rame de diferite dimensiuni pe un singur perete! Este o optiune distractiva si plina de caracter pentru camerele moderne.

Un alt aspect de care trebuie sa tii seama la alegerea noilor rame este legat de culorile tablourilor. Nu este necesar sa urmezi un model monocromatic plicticos. Alege nuante care se completeaza si se echilibreaza reciproc. 

Culorile calde si vibrante pot fi o alegere excelenta daca tonurile din camera sunt in mare parte neutre. Contrastul promovat de aceste tonuri pot lucra foarte bine in medii in care predomina albul, bejul.

Intra pe shopeo.ro pentru a gasi tablouri decorative care sa iti fie pe plac!

Cele mai citite articole