Persoanele cu un real talent artistic, persoanele minuţioase şi răbdătoare sunt îndemnate să urmeze cursuri de manichiura cu ajutorul cărora pot face doamnele şi domnişoarele fericite şi mulţumite de aspectul unghiilor şi mâinilor lor.

Manichiura reprezintă o metodă foarte eficientă de a face bani, de a aduce zâmbete pe buzele femeilor şi de a avea un program de lucru adaptat nevoilor fiecărei profesioniste în parte.

5 motive pentru a urma la cursurile de manichiură profesionale

Principalele motive pentru a urma cursuri profesionale de manichiură includ:

·                 Preţul accesibil şi durata de timp redusă

Preţul cursului este accesibil comparativ cu beneficiile pe care le aduce şi cu câştigurile ulterioare, fiind posibilă plata în rate. În plus, durata cursului este de 10 săptămâni, în funcţie de sărbătorile legale poate fi mai lungă sau mai scurtă, iar condiţiile de înscriere sunt minime, cel puţin 8 clase.

·                 Diploma obţinută în urma cursului este recunoscută internaţional

Fără doar şi poate, în urma cursului de manichiurista urmat, diploma obţinută este un certificat recunoscut internaţional, ceea ce înseamnă că viitoarele manichiuriste pot profesa oriunde în lume.

Cele mai citite articole

·                 Cursul are o parte teoretică şi o parte practică

Cursul de manichiurista are o parte teoretică şi o parte practică, ceea ce înseamnă că viitoarele profesioniste vor avea posibilitatea să înveţe atât în teorie, cât şi să exerseze în practică manichiurile profesionale, să înveţe cum să folosească instrumentarul, să sterilizeze şi să dezinfecteze materialele şi să realizeze cadrul ambiental.

·                 Posibilitatea de a pune în practică creativitatea

Fiecare manichiuristă îşi pune în practică în primul rând creativitatea, cât şi talentul şi astfel să obţină cliente în mod constant şi cliente fidele.

·                 Flexibilitatea programului şi câştiguri financiare mari

Nu în ultimul rând, o manichiuristă are posibilitatea de a câştiga zilnic sume frumuşele pentru hobby-ul lor şi să îşi facă un program foarte flexibil.

PFA sau SRL? Ce variantă este mai avantajoasă pentru o manichiuristă?

În cazul înfiinţării unei PFA, manichiuristele au avantajul că procesul de înfiinţare este mai scurt, necesită puţine acte şi costă mai puţin, sunt mai puţine declaraţii de depus la ANAF, iar la final de an nu este nevoie să se plătească impozitul pe dividende. De asemenea, pentru a desfiinţa un PFA, procesul este uşor şi durează puţin, dar impozitul se plăteşte asupra venitului net şi nu asupra profitului şi lunar se plătesc contribuţiile sociale şi la pensie.

În cazul înfiinţării unui SRL, manichiuristele vor avea mai multe avantaje, SRL-ul oferind mai multe obiecte de activitate, ceea ce înseamnă că pot oferi mai multe servicii, fără a avea nevoie de un act doveditor care să evidenţieze că sunt pregătite în domeniul ales. În cazul datoriilor, răspunderea este limitată la capitalul social depus, iar manichiuristele care înfiinţează un SRL au posibilitatea de a deconta cheltuielile şi de a înregistra toate veniturile indiferent de sursa lor.

Cele mai citite articole