Trăind în era digitală, schimbul de informații circulă repede și simplu. Poți să filtrezi informația care vine din media, de la televizor și din rețelele sociale, reușind asumat și responsabil să iei deciziile corecte pentru tine și familia ta. În același timp, se ridică din ce în ce mai multe voci care creează curente culturale sau sociale noi. De tine depinde dacă le iei în seamă, dacă empatizezi sau nu cu modul în care gândesc și acționează acestea. Rolul femeii în societate a avut parte în ultima jumătate de secol de schimbări colosale, afectând, până în cele mai mici detalii, viața de zi cu zi.

Feminismul e un curent care atrage din ce în ce mai multe reprezentante ale sexului frumos, militând pentru egalitatea de șanse în toate sferele ei. Sunt multe femei în lume la ora actuală care îndeamnă adolescentele și femeile mature să fie puternice, hotărâte și independente.

Cele mai citite articole

Michelle Obama Cine nu o cunoaște pe soția fostului președinte american Barack Obama? Este una dintre cele mai influente personalități feminine din ultimele decenii. Aceasta reprezintă o adevărată sursă de inspirație, nu doar pentru publicul american, ci și pentru restul lumii. Ea nu este doar femeia din spatele campaniilor electorale ale soțului ei. Este mai mult decât atât!


Sursa unica.ro


Cele mai citite articole