Parfumuri pentru bărbați – descoperă parfumul care i se potrivește!

Bărbații, asemenea femeilor, iubesc parfumurile de calitate, care reușesc să îi scoată în evidență și să-i facă mai atractivi în ochii celor din jur. Gama de parfumuri pentru bărbați este extinsă, dar fiecare brand în parte își dorește să le ofere acestora parfumuri unice, care să se potrivească personalității acestora.

Alegerea parfumului pentru el se dovedește o misiune dificilă atunci când persoana respectivă nu știe să se definească. De aceea, în cele ce urmează, vom încerca să schițăm câteva reguli pe care trebuie să le iei în considerare atunci când te afli în fața raionului de parfumuri pentru bărbați și îl cauți pe cel care ți se potrivește.

Parfumurile originale se bazează pe ingrediente rare!

În compoziția unui parfum intră între 10 și 250 de ingrediente, dar parfumurile care se bazează pe ingrediente rare sunt cele care sunt originale și, prin urmare, unice. Nu le găsești în edițiile de serie, ci le găsești în secțiunile cu ediții limitate, de lux sau le poți concepe alături de un parfumier, în laboratorul lui.

Nu amesteca mirosurile!

Cu siguranță că îți dorești să găsești la parfumuri de bărbați produsul care ți se potrivește și mai mult ca sigur că îl vrei din prima încercare. Însă, pentru a ajunge la rezultatul cel mai bun, nu amesteca mirosurile, aromele și esențele. Alege până la maxim patru produse, pulverizează-le pe rând, atât pe piele, cât și pe bățul de testare, lasă-l mirosul să se evaporeze, nu freca zona pe care ai pulverizat, iar mai apoi, pulverizează puțin și pe manșetă. Ceea ce este foarte important: procedează pe rând cu fiecare, fără să le amesteci!

Cele mai citite articole

Vrei să ieși în evidență, să fii un trendsetter sau optezi pentru a fi în trend?

Mulți bărbați aleg parfumuri care sunt la modă, din ediții comune, fără să se gândească dacă le reflectă personalitatea. Pentru cei care caută parfumuri pentru bărbați unice, acesta este un mod prin care poate să se erijeze în formatori de mirosuri. Este cea mai bună modalitate prin care poți ieși în evidență – cu un parfum nou, cu arome diferite decât cele care sunt la modă și care să îți pună în valoare personalitatea.

Contează persoana care folosește parfumul!

Parfumul te poate defini în fața celorlați, așa că, atunci când optezi pentru anumite produse, nu te gândi doar la brand (chiar dacă este foarte important să alegi produse de calitate), ci și la ceea ce vrei să le spui celorlalți despre tine prin intermediul parfumului.

  • Bărbații conservatori – aromele tradiționale, clasice, le oferă posibilitatea de a-și pune în valoare masculinitatea. Aceștia își doresc să se simtă puternici și să miroasă bine, atât la serviciu, cât și în timpul liber. Li se potrivesc aromele de citrice, cu note de vârf plăcute, precum și esențele aromatice, cu o bază ce include arome naturale, lemnoase.
  • Bărbații curajoși și care vor să se evidențieze – aceștia sunt genul care caută să iasă în față, să devină trendsetteri, așa că vor pune accentul pe parfumuri pentru bărbați care sunt unice și care creează o impresie puternică, cu note de vârf ce atrag instant și cu niște esențe de bază care durează. Esențele lemnoase, cele naturale (iarbă) și cele fructate sunt de luat în calcul.
  • Bărbații senzuali – au gusturi sofisticate, sunt persoane carismatice și își doresc să arate bine, de aceea pun accentul pe un parfum de calitate. Drept urmare, parfumul pe care îl caută este unul care să îi oferă o aură de mister, ușor exotic și care să intrige. Esențele exotice, orientale și lemnoase trebuie să se regăsească în compoziție parfumului ales.
  • Bărbații relaxați – apreciază aventura, iar stilul lor de viață este unul cât se poate de activ. Simt nevoia de acțiune, așa că pun accentul pe un parfum care să le ofere un nivel cât mai ridicat de protecție pe parcursul zilei. Gama de parfumuri pentru bărbați cu arome fructate de citrice și cu bază pe esențe lemnoase le asigură confortul de care au nevoie.

Gândește-te la parfumul tău ca la o modalitate de exprimare a tot ceea ce ești. Învață să te descoperi și arată-te celorlalți prin intermediul parfumului tău!

Sursă: Parfumation.ro

Cele mai citite articole