Te numeri printre persoanele care apreciază așternuturile bine întinse, fără cute și cu un aspect impecabil? Cu siguranță că îți va fi plac lenjeria de pat cu elastic pentru că îți oferă o varietate de avantaje, atât pe timpul nopții, cât și în timpul zilei. Continuă să citești pentru a afla care sunt utilitățile principale ale acestui tip de așternuturi pentru pat!

Aspect estetic impecabil și confort maxim în timpul somnului!

Dacă ești o persoană care are un somn agitat sau coabitezi cu un astfel de partener, mai mult ca sigur că nu îți va plăcea că în fiecare dimineață să ai așternuturile extrem de șifonate. Uneori, acestea pot ajunge să nu mai fie folosite pe termen lung din cauza uzurii crescute (prea multe spălări, uscări și călcări). În alte situații, în timpul somnului, unele persoane se pot înfășura cu totul în lenjeria de pat, ceea ce favorizează transpirația în exces ce va fi absorbită de aceste așternuturi. Ulterior, acestea vor trebui înlocuite cu o frecvență crescută, ceea ce va favoriza deteriorarea rapidă.

Așternuturile cu elastic pentru pat iau forma patului (cearșaful), mulându-se pe colțuri și fiind ușor de prins pe sub saltea. În plus, materialele din care sunt confecționate aceste lenjerii pentru pat beneficiază de caracteristici anti-sifonare și are proprietăți de rezistență crescută la folosire intensă. Dat fiind faptul că cearșaful se întinde la maxim, fără cute, restul pieselor se așează foarte bine pe suprafața acestuia, astfel încât întreg ansamblul se prezintă impecabil din punct de vedere estetic.

Cele mai citite articole

Oricât de agitat ar fi somnul, grație elasticului care asigură o fixare de durată, așternutul rămâne bine întins și nu alunecă, nu se strânge în jurul corpului și nici nu se sifonează în timpul nopții. Pe lângă efectul vizual, aranjarea patului de dimineață nu va mai reprezenta o corvoadă, perioada de timp reducându-se considerabil. Este un avantaj major pentru persoanele care nu au prea mult timp la dispoziție pentru a-și face patul și care sunt mereu grăbite. 

Ideală atât pentru adulți, cât și pentru copii!

O astfel de lenjerie de pat este utilă pentru copii pentru că aceștia au un somn agitat în anumite perioade ale vieții. Mai mult decât atât, unui copil ii va fi mult mai simplu să învețe să facă patul atunci când sunt implicate mai puține operațiuni. Pentru că și călcatul este o operațiune mult mai ușoară în comparație cu lenjeriile de pat clasice, acest tip de așternuturi sunt ideale pentru orice familie!

Sursă: Domi-tex.com

Cele mai citite articole