George Clooney, unul dintre cei mai apreciați actori din ultimele decenii, a jucat într-o mulțime de filme bune, dar are și unele roluri care nu l-au mulțumit în totalitate. Întrebat care este rolul pe care nu l-ar mai accepta niciodată, Clooney a răspuns fără să stea pe gânduri: Batman.

George Clooney a fost în rolul lui Batman în filmul din 1997, care a purtat denumirea „Batman și Robin”. El s-a întors în acest rol în 2023, într-o scurtă apariție în filmul The Flash. Totuși, actorul spune că nu va mai îmbrăca niciodată echipamentul lui Batman. „Nu, nici gând, nu voi mai face asta”, a spus Clooney.

Întrebat de ce a mai apărut în The Flash în acest rol, deși este clar că nu i-a fost confortabil, Clooney a răspuns cu o glumă. „M-am gândit că există o așa de mare agitație pentru mine să revin ca Batman, după cum știți. Era o agitație”, a spus George. „Am spus de fapt: ‘Unde sunt sfârcurile mele de cauciuc?’ Și au fost ca: ‘Putem face asta fără sfârcurile de cauciuc?’ Și am zis: ‘Ei bine, nu este cu adevărat Batman-ul meu, nu-i așa?’”, a mai spus Clooney.

Batman, un personaj prezent și în universul jocurilor video

Jocurile video și sloturile cu Batman reprezintă o fascinantă incursiune în universul emblematic al Cavalerului Întunecat. Aceste titluri aduc în prim-plan aventurile pline de acțiune ale lui Batman, luptând împotriva infractorilor din Gotham City. 

Printre cele mai populare jocuri video cu Batman se numără „Batman: Arkham City” și „Batman: Arkham Knight”. Aceste titluri au cucerit inimile fanilor datorită gameplay-ului captivant și graficii impresionante. În ceea ce privește sloturile video, „Batman Begins” și „The Dark Knight” sunt printre cele mai populare. Aceste jocuri de cazino online transpun universul Batman pe role, oferind jucătorilor oportunitatea de a se bucura de aventuri epice și de a câștiga premii în timp ce se alătură luptei împotriva răului în Gotham City.

Actorul este pregătit să joace într-un nou film din seria „Ocean’s”

Dacă filmul Batman nu-i produce amintiri prea plăcute, George Clooney se gândește cu drag la un nou film din seria „Ocean’s”. El spune că scenariul a fost deja făcut și a oferit câteva detalii interesante.

„Avem un scenariu foarte bun pentru un nou film ‘Ocean’s’, așa că s-ar putea să ajungem să-l facem. Este, cu siguranță, un scenariu grozav”, a explicat Clooney, care a menționat că filmul s-ar putea să nu se numească „Ocean’s 14”, ci să aibă o altă denumire.

Cele mai citite articole

Seria „Ocean’s” este una dintre cele mai populare, având în vedere tematica sa, dar și distribuția de excepție. George Clooney interpretează rolul de lider al unei echipe care comite mai multe jafuri la cazinouri din Las Vegas, cu mult umor și multă acțiune.

Trilogia regizată de Steven Soderbergh a debutat în 2001, cu o distribuție din care au mai făcut parte Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle și Casey Affleck. Filmul a avut încasări de peste 450 de milioane de dolari, iar continuarea a fost firească. A apărut în 2004 și a avut încasări de 362 de milioane de dolari. Al treilea film al seriei a fost lansat în 2007, cu încasări de 311 milioane de dolari.

Ulterior a apărut un spin-off, de această dată cu femei în rolurile principale. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson și Anne Hathaway au făcut parte din distribuția filmului care a avut încasări de 297 de milioane de dolari.

Ar putea fi lansat și un prequel pentru primul film „Ocean’s”

În paralel, studiourile Warner Bros lucrează la un prequel după primul film „Ocean’s”. Din informațiile existente, rolurile principale ar urma să fie interpretate de Margot Robbie și Ryan Gosling, starurile din „Barbie”, unul dintre cele mai apreciate filme din 2023.

Aceștia vor fi părinții lui Danny Ocean, iar acțiunea ar urma să aibă loc în Europa anilor 1960. „Nu pot spune prea multe, dar cred că vom aduce un plus în franciză. Sunt încântat că oamenii vor avea ocazia să vadă acest film”, a spus producătorul Josey McNamara despre noul proiect.

„Margot Robbie este mama mea? Mereu am crezut asta. Și Ryan Gosling este tatăl meu, iar atunci când te gândești la asta are sens. Cu adevărat”, a răspuns George Clooney când a fost întrebat despre prequel-ul pentru primul film „Ocean’s”.

Sursa foto peakpx.com

Cele mai citite articole