Pentru ca „sanatatea incepe in gura” si deoarece sanatatea bucala este esentiala, ai acum la dispozitie cele mai „prietenoase”, sigure si performante tehnologii. Una din aceste tehnologii este fast and fixed.

Fast & Fixed este un sistem revolutionar bazat pe montarea imediata a implanturilor intr-un maxilar fara dinti, dezvoltat de Bredent Sky Implanturi.

Fast and fixed este un implant dentar care permite in aceeasi zi extractia dintilor, plasarea implantului si restaurarea imediata a dintilor. Intr-o singura zi, pacientilor li se permite sa manance imediat dupa operatie si sa isi reia viata sociala.

Datorita pozitionarii unghiulare a implanturilor, osul local poate fi utilizat in mod optim si se obtine un suport biomecanic perfect al restaurarii. Materialele perfect potrivite permit fabricarea restaurarii provizorii in mai putin de 2 ore.

Care sunt avantajele oferite de implantul dentar fast and fixed?

  • Este rapid – de obicei, pacientii au o solutie fixa si sustinuta de implanturi dupa o singura procedura
  • Este reproductibil, cu un protocol standardizat
  • Este accesibil pentru pacientii dumneavoastra
  • Rezultatele sunt previzibile

Va functiona tratamentul Fast & Fixed pentru mine?

Cele mai citite articole

Implantologia dentara face parte din tendintele actuale din domeniul stomatologiei. Ratele de succes ale implanturilor sunt de peste 95%, astfel incat procedura este folosita in mod obisnuit pentru a inlocui dintii lipsa. 

Conceptul Fast & Fixed standardizeaza restaurarea intregii guri, facandu-l mai fiabil, mai usor de realizat si mai rentabil pentru dumneavoastra decat alternativele. Medicul dumneavoastra dentist va va putea oferi mai multe sfaturi cu privire la toate aspectele conceptului Fast & Fixed si la modul in care acesta poate functiona pentru dumneavoastra.

Ei bine, daca ati decis ca v-ati saturat de proteza dentara sau daca dentistul dumneavoastra v-a spus ca perspectivele pentru dintii dumneavoastra sunt sumbre, conceptul de restaurare Fast & Fixed poate fi folosit, de catre dentistul dumneavoastra, pentru a va pune la dispozitie implanturi dentare si o punte fixa, astfel incat sa puteti pleca zambind in ziua operatiei.

Dupa ce se realizeaza lucrarile dentare definitive aplicate peste implanturile sistemului fast and Fixed trebuie sa se mentina in continuare o igiena perfecta a cavitatii orale. De aceea sunt obligatorii igienizările profesionale regulate, realizate la un interval de 6 luni. 

Cele mai citite articole