Livrarea unor buchete de flori cu trandafiri este certitudinea de a face mereu placere destinatarei sale si de trezi emotii. Nuante de rosu dedicate iubirii pasionale, buchete de flori cu trandafiri in nuante de roz pentru a exprima romantismul sau trandafiri albi pentru puritate, trandafiri galbeni pentru a fi iertati sau pentru a exprima si bucuria… 

Trandafirii au nuante multicolore adaptate oricarei ocazii- declaratii de iubire, aniversari, nunta, Ziua Mamei, a bunicilor…. Orice ocazie este potrivita pentru a alege livrare flori de la florarie Baia Mare

Nu uita insa ca trandafirul, rege printre flori, are o semnificatie particulara in functie de culoare, dar si de numarul sau: un trandafir pentru dragoste la prima vedere, 2 trandafiri pentru a-ti cere iertare, 36 de trandafiri pentru a face cea mai frumoasa declaratie de dragoste sau chiar un buchet gigant cu 300 de trandafiri pentru a exprima dragostea nebuna.

Alege sa exprimi cele mai frumoase sentimente deci prin intermediul celei mai bune florarii online! Sa vedem ce nuanta trebuie sa alegi. 

Trandafirii sunt flori atemporale, care pot fi oferite de multe ori. Cu toate acestea, fiecare tip de trandafir intruchipeaza un mesaj diferit. 

Trandafirul rosu esential

Trandafirul rou este simbolul prin excelenta al iubirii eterne, al pasiunii si al voluptatii. Este un cadou perfect de oferit intr-un cuplu, de Ziua Indragostitilor, la aniversarile de nunta sau pentru a-ti declara dragostea cuiva. Aceasta culoare intruchipeaza intr-adevar sentimentul de dragoste si dragoste la prima vedere.

Trandafirul alb curat

Trandafirii albi sunt semnul puritatii, al inocentei si al respectului. Ele reprezinta o legatura sincera care leaga doi oameni absolut si neconditionat. Din acest motiv, in special, sunt utilizate pe scara larga la inmormantari, nunti si pentru botezuri.

Tandretea trandafirului roz

Trandafirii de culoare roz exprima tandrete si delicatete. Sunt potrivite de exemplu pentru a sarbatori sosirea unui nou-nascut intr-o familie, de Ziua Mamei sau de Ziua Bunicii. Acesti trandafiri sunt oferiti pentru a exprima dragostea tandra, dar si ca forma de recunoastere si multumire.

Cele mai citite articole

Trandafirul negru tenebru

Mai putin cunoscut, trandafirul negru nu este foarte popular, deoarece negrul este in mod traditional o culoare nefavorabila, care evoca doliu si tristete. Ei sunt acum deosebit de populari pentru decorarea petrecerilor tematice si sunt folositi in principal pentru a sarbatori Halloween-ul.

Trandafirii in nuante de lavanda, pentru a exprima admiratia

Acest trandafir, care are  o culoare destul de rara, reprezinta regalitatea, rafinamentul, gratia… Buchetele de trandafiri de lavanda sunt oferite in special pentru a dezvalui admiratia secreta a unei persoane. 

Trandafirul galben, floarea bucuriei si a prieteniei

Galbenul este culoarea fericirii si a prieteniei. Buchetele de trandafiri galbeni sunt de exemplu un semn de prietenie foarte frumos. Este, de asemenea, o modalitate de a consola o persoana draga care trece printr-o perioada dificila. Daca primesti un buchet de trandafiri galbeni, e semn ca cineva se gandeste cu drag la tine.

Trandafirul albastru, pentru o iubire indepartata

Creat in urma cu cativa ani printr-o incrucisare genetica, trandafirul albastru este o varietate de flori foarte poetica si melancolica. Daca primesti un buchet de trandafiri albastri inseamna ca cineva se gandeste la tine de departe si ii este dor de tine.

Trandafirul verde, sinonim cu reinnoirea

Aceste flori foarte originale sunt sinonime cu vitalitate, reinnoire si schimbare pozitiva. Poti oferi trandafiri verzi pentru a felicita o persoana draga in urma unui succes, cu ocazia unei petreceri de inaugurare a casei, sau chiar pentru o nastere. Aceste flori vin sa marcheze etapele importante ale vietii.

Trandafirul portocaliu, simbol al pasiunii

Culoarea portocalie a trandafirilor simbolizeaza tumultul pasiunii amoroase. Aceste flori solare sunt ideale pentru a-ti exprima atractia fata de cineva. De asemenea, pot fi oferite pentru a reaprinde flacara intr-un cuplu.

Cele mai citite articole