Facilităţile la care se aşteaptă clienţii dezvoltatorilor imobiliari

Din ce în ce mai multe persoane doresc să îşi îndeplinească visul de a avea propria locuinţă, să îl transforme în realitate, iar o dată cu dezvoltare ofertei dezvoltatorilor imobiliari, printre care şi Cross Design a crescut şi exigenta clienţilor. Misiunea unei case şaua unui apartament nu este aceea de a asigura spaţiu locativ, ci de a conferi un sentiment de confort deplin, aproape de cel al unui cămin, prin compartimentarea ce oferă deplină libertate de mişcare. Construcţia unei locuinţe, aşadar, implica o mulţime de eforturi logistice, iar de cele mai multe ori este asociata birocraţiei ce poate deveni un calvar, aşa că din ce în ce mai mulţi clienţi doresc o casă cât mai modernă. Clienţii agenţiilor şi dezvoltatorilor imobiliari au aşteptări din ce în ce mai mari, iar anticiparea lor nu este un lucru atât de dificil.

Ce doresc clienţii de la un apartament

Clienţii care investesc într-un apartament pun mare accent, în primul rând, pe zona în care se afla. Este important ca locuinţa sa se afle în proximitatea punctelor cheie ale infrastructirii de transport în comun şi mărilor centre comerciale. Acest aspect nu este suficient, de aceea clienţii pun accent şi pe împărţirea cât mai avantajoasă a metrilor pătraţi în practică, ceea ce înseamnă că propunerile cu adevărat avantajoase sunt reprezentate de apartamentele cu încăperi spaţioase, cu spaţii de trecere largi şi terase generoase, cu un grad de luminozitate ridicat şi care să dispună de spaţiu pentru a dezvolta un birou la domiciliu.

Apartamentele moderne preferate de clienţi sunt cele care dispun de gresie, faianţă, parchet laminat, de uşi interioare, de centrală termică, de  încălzire în pardoseală, instalaţie de aer condiţionat şi alte elemente importante.

În ce condiţii poate fi considerat confortabil un apartament într-un complex rezidenţial?

Cele mai citite articole

Fie că este vorba despre o casă sau un apartament, amplasarea într-un complex rezidenţial este foarte importantă pentru cumpărătorii care elimină multe dintre temerile pe care le au şi care se bucura de un confort maxim, având liniştea de a locui într-un spaţiu sigur din toate punctele de vedere.

Clienţii apreciază în mod deosebit sistemele de supraveghere video şi asigurarea pazei şi protecţiei, în special într-o perioadă în care traficul din ansamblurile rezidenţiale este amplificat de circulaţia maşinilor firmelor de curierat. În ansamblul de case şi locuinţe, proprietarii se bucura de supravegherea întregului perimetru, nu doar a curţii.

Rolul îndeplinit de spaţiile comune

Cele mai apreciate proiecte imobilare sunt cele ce dovedesc o preocupare a dezvoltatorilor imobiliari ce merge dincolo de aspectul locuinţelor. De aceea, apartenenţa la comunitate este foarte importantă pentru cei ce optează pentru spaţiile comune, precum şi colţul de relaxare existent cu spaţiu verde şi cu băncute, ce poate suplini o plimbare în parc şi este apreciat nu numai de cei mici, ci şi de cei mari, adulţii care lucrează de acasă.

Fără doar şi poate, spaţiile comune garantează compartimentarea clară între zona de parcare şi căile de acces, garantând libertatea de mişcare şi reducând riscul daunelor uşoare.

Cele mai citite articole