epilare definitiva

Nu este un secret pentru nimeni faptul că iarna este perioada cea mai puțin prietenoasă cu pielea. Temperaturile scăzute și lipsa umidității în aer se reflectă pe piele sub formă de uscăciune, înăsprire, sezanția de strângere. Totuși, se poate spune că toate aceste neplăceri ale sezonului rece sunt echilibrate de un avantaj major.

Iarna este cel mai potrivit moment al anului pentru diverse tratamente cosmetice, de la epilare definitivă cu laser la tratamentul de regenerare cu microace Dermapen sau alte tratamente neinvazive ale pielii. Neexpunerea la soare favorizează timpul de vindecare și anulează riscurile de pigmentare sau arsuri ale procedurii de epilare definitivă cu laser.

Dacă te gândești să apelezi la serviciul de epilare definitivă, următoarele rânduri te familiarizează cu procedura și îți atrag atenția asupra unor aspecte de luat în calcul pentru a te putea bucura de cea mai bună experiență.

Ce presupune un tratament de epilare laser în sezonul rece

Epilarea definitivă cu laser a devenit din ce în ce mai accesibilă și mai populară și în România. Reducerea pilozității nedorite cu până la 90% într-un timp relativ scurt și cu resurse financiare considerabil mai reduse decât cele implicate de metodele tradiționale de epilare sunt avantaje față de care nu poți rămâne neutră.

Pielea fină și lipsa stresului, iritației, firelor crescute sub piele influențează considerabil calitatea vieții și tocmai de aceea epilarea definitivă cu laser constituie o opțiune tot mai dezirabilă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pentru a beneficia de o experiență plăcută, alege o clinică dermatologică specializată în procedura de epilare definitivă cu laser, pentru că acest indicator îți asigură faptul că ești pe mâini bune și te vei bucura rezultate estetice și în condiții de siguranță.

O consultație anterioară procedurii în sine îți va clarifica nelămuririle în mod aplicat, de la tipul tău piele și păr și gradul de pilozitate la planul de tratament și rezultatele la care trebuie să te aștepți. Totuși, există o recomandare pe care trebuie să o afli de pe-acum: tratamentul de epilare definitivă cu laser este indicat în sezonul rece. Singurul dezavantaj poate fi senzația de frig atunci când se aplică gelul crystal freeze. Însă avantajele cântăresc cu siguranță mai mult: lipsa riscului de arsuri, piele fină la vară, summer skin on fleek 😉

Aparatul de epilare definitivă funcționează după următorul principiu: cu ajutorul unui fascicul de lumină țintește bulbul pigmentat al firului de păr și îl distruge, fără să afecteze țesuturile din jur.

Cele mai citite articole

Mai precis, firul de păr închis la culoare absoarbe lumina și tratamentul este mai eficient. De asemenea, tratamentul este mai sigur pe pielea deschisă la culoare, pentru că astfel nu există riscul confuziei între pigmentul firului de păr și pigmentul pielii de către aparatul de epilare definitivă.

Pielea bronzată îngreunează procesul de diferențiere, existând riscul să se ardă pielea. Începerea procedurii de epilare definitivă cu laser în anotimpul cald poate fi o alegere neinspirată și din alt punct de vedere, întrucât implică neexpunerea intensă la soare și acest lucru poate ruina „o vară de neuitat”. 

Care e intervalul de timp dintre ședințele de epilare

Pentru cele mai bune rezultate, este nevoie nu numai de alegerea unei clinici specializate în procedura de epilare definitivă cu laser, ci și de răbdare. Chiar dacă epilarea definitivă poate dura între 6 și 8 luni, este o procedură one time, spre deosebire de stresul, timpul și banii irosiți pentru restul vieții pe metodele tradiționale de epilare.

Este important să respecți intervalul între ședințe și să nu încerci obținerea unor rezultate rapide. De asemenea, să te aștepți la rezultate realiste și să iei în considerare faptul că rezultatele epilării definitive sunt influențate de culoarea pielii, culoarea părului, adâncimea rădăcinii, zona tratată precum și sexul și vârsta clientului, statusul hormonal și respectarea recomandărilor specialiștilor.

Ședințele de epilare definitivă se efectuează la un interval de 30 de zile fiecare, tratamentul cu laser întrerupându-se în momentul în care firele de păr rămase devin depigmentate, rare și subțiri. Potrivit studiilor, majoritatea oamenilor obțin rezultate satisfăcătoare după 7 ședințe de epilare definitivă. 

Dacă ești în căutarea unei clinici de epilare definitivă cu laser dioda din București, Skinovate este clinica de dermatologie estetică, patologică și intervențională, cu medici de top și aparatură inovativă. Prețurile promoționale ale unei ședințe de epilare definitivă nu trebuie să îți influențeze decizia de a alege locul în care să beneficiezi de această procedură.

Nici locația geografică, oricât de aproape de casă și comod ar fi. Cu atât mai puțin nu ar trebui să te lași influențată de recomandarea unui influencer din social media. De cele mai multe ori, aceste recomandări se bazează pe parteneriate plătite. Dacă vrei să începi procedura de epilare definitivă, prioritatea ta trebuie să fie siguranța, astfel că asigură-te că alegi o clinică sau un salon de epilare definitivă care să-ți inspire încredere.

Procedura de epilare definitivă marca Skinovate nu numai că inspiră încredere în clinica și specialiștii noștri, ci își propune totodată să-ți inspire și consolideze ție încredere în tine.

Cele mai citite articole