Videochatul este o industrie care nu cunoaste termenul „scadere”, ba dimpotriva, inregistreaza castiguri anuale la nivel mondial de peste 10 miliarde de dolari iar in Romania, cifrele se ridica la peste 100 milioane de euro.

Serviciile modelelor de videochat sunt din ce in ce mai solicitate de catre membrii site-urilor de videochat si, in consecinta, in viitor, cifrele se pot dubla, daca nu chiar tripla. Nu este de mirare, asadar, ca tot mai multe tinere cauta locuri de munca in videochat, prin conditiile excelente de munca dar si prin sumele uriase incasate comparativ cu nivelul salariului mediu in Romania.

Desi multe modele aleg sa lucreze in videochat sub protectia anonimatului, fiind angajate in conditii de maxima confidentialitate la un studio de videochat, o parte semnificativa dintre ele isi asuma public meseria de model de videochat si apar public la festivaluri de profil, in reclame televizate sau online si chiar in interviuri.

Castigurile vin odata cu performanta iar aceasta din urma se obtine prin numarul de ore lucrate zilnic, personalitatea modelului, nivelul de cunoastere a limbii engleze, promovarea oferita de studioul la care lucreaza, aparatura utilizata, sprijinul de orice fel al studioului dar, mai mult, experienta este cea care completeaza tabloul unui model de top, de succes rasunator!

Un astfel de model se poate astepta la incasari de 10.000-15.000 de dolari pe luna dar si un model de videochat aflat la inceput de drum incaseaza 1000-1500 de dolari lunar, suma ce creste exponential odata cu trainingul continuu oferit de studiouri de videochat serioase, implicate cu desavarsire in formarea modelelor. Dupa invatarea teoriei, in cateva luni un model debutant poate ajunge la incasari de 4000-5000 de dolari, in functie de respectarea factorilor prezentati mai sus.

Practic, odata ce un model isi insuseste cunostintele generale despre videochat si capata experienta, nu exista o limita a castigurilor, totul depinzand aproape in totalitate de model, de cat de mult se dedica jobului si de cat de mult isi doreste sa persevereze.

Am putea imparti activitatea de videochat in 3 nise: videochat adult, videochat non adult si videochat glamour, o combinatie dintre primele 2. In timp ce videochatul adult este clar ca si specific de activitate, videochatul non adult nu implica deloc nuditatea sau limbajul vulgar, ba chiar le interzice cu desavarsire. 

Cele mai citite articole

In privinta videochatului glamour, o combinatie intre videochat adult si cel non adult, totul se bazeaza pe farmecul personal al modelului, pe personalitatea acesteia si pe cultura sa generala ce ii permite sa duca la bun sfarsit conversatii pe teme dintre cele mai diverse.

Un model glamour stie ca barbatul iubeste sa fie magulit, sa fie tachinat dar si ca adora sa discute cu o femeie puternica si mai ales inteligenta. Acesta va reveni adesea in camera modelului daca gaseste mereu ceva nou, incitant. 

De ce punem accentul pe training la Studio DeLuxe?

Chiar si cel mai experimentat model are unele lipsuri, cum ar fi noutatile din regulile fiecarui site de videochat. Cum modelul petrece ore intregi in camera, nu poate sa se concentreze si pe documentarea in privinta schimbarilor produse la nivelul unui site pe care lucreaza. Astfel, poate comite unele greseli ce pot duce la suspendarea sau chiar inchiderea definitiva a contului.

Aici intervenim noi, echipa din spatele modelului. Studiem cu atentie fiecare site de videochat pe care lucreaza modelele noastre si le informam detaliat cu privire la ceea ce este nou. Pe langa aceste elemente, trainingul sporeste nivelul de informatii ale modelului si o ajuta sa capete incredere in fortele proprii si ii deschide usa catre performanta. Fiecare dintre noi are nevoie de un sprijin, nu-i asa?

Daca doresti sa te angajezi la Studio DeLuxe si sa faci performanta dar si sa ai incasari foarte mari, te asteptam la interviu. Suna-ne la 0759 451 365 sau trimite-ne email pe office@studiodeluxe.ro

Asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem la o cafea si sa purtam o discutie libera, prietenoasa, in care sa iti prezentam tot ceea ce iti putem oferi!

Cele mai citite articole