Călătoria în America continuă să fie un vis râvnit pentru tineri și adolescenți din întreaga lume, fascinați de promisiunea unei vieți pline de oportunități și de spectacolul unei culturi vibrante, mereu în schimbare. 

Plajele însorite din California, metropolele aglomerate (cum este cazul New York și Chicago) și parcurile naționale le oferă turiștilor experiențe capabile să satisfacă orice curiozitate sau pasiune. Filmele hollywoodienne, serialele, muzica și tehnologia sunt exportate și consumate la scară largă, de unde și ideea (încă prezentă) că America este ”țara tuturor posibilităților”.

Anglia și America sunt două destinații de top pe harta turistică mondială. Dacă despre America am făcut o lungă introducere, nu putem să nu spunem măcar câteva cuvinte despre Anglia, țară cu peisaje pitorești și edificii care reflectă secole de istorie. Doar imaginează-ți că vizitezi Stratford-upon-Avon, orașul natal al lui William Shakespeare. Aici, fiecare colț de stradă respiră istoria teatrului englez. 

Vrei să vizitezi aceste țări? Trebuie să înveți limba engleză!

Mulți dintre noi cunoaștem deja ce implică procesul de învățare a unei limbi străine noi. Atunci când vine vorba de engleză, există dorința de a ne perfecționa cunoștințele, fie că aspirăm la un post de muncă mai bun, intenționăm să studiem în străinătate sau ne dorim să vizităm obiective turistice importante din Anglia, America sau alte țări vorbitoare de limbă engleză.

Cele mai citite articole

Odată ce ne hotărâm să îmbunătățim abilitățile noastre lingvistice, ne confruntăm cu dilema: ”să învățăm pe cont propriu sau să cerem ajutorul unui profesor?” Chiar dacă te consideri autodidact, nu trebuie neglijat faptul că un profesor dedicat, cum este cazul profesorului  Denissa Gabriela Bularda de la Global Learning, îți va oferi o metodă de învățare care să se potrivească nevoilor tale.

De ce să alegi cursurile de engleză cu profesor?

Un curs de engleză cu profesor nu îți va permite să te lași distras de alte activități, cum ar fi conversațiile cu prietenii sau rețelele sociale. Stabilind să participi la cel puțin o sesiune pe săptămână cu un profesor demonstrezi un angajament serios față de proces. Practic, e în interesul tău să participi la ore și să îți faci temele nu doar din respect, ci și pentru a nu irosi investiția făcută.

Un alt avantaj al cursurilor de engleză cu un profesor este acela că planul de învățare este personalizat, adaptat cunoștințelor pe care le deții și obiectivelor pe care ți le-ai setat. Pe de altă parte, lecțiile de engleză nu trebuie să fie plictisitoare; profesorii cu experiență știu cum să capteze atenția elevilor și să le facă interesante. În plus, un profesor de limbi străine poate identifica dificultățile cu care te confrunți și va găsi cele mai eficiente metode de a te motiva.

Deși vrei să îți aprofundezi cunoștințele de limbă engleză doar pentru a o folosi în vacanță, nu putem omite numeroasele oportunități pe care cursurile de la Global Learning ți le oferă:

  • Engleza este limba de circulație internațională cea mai răspândită – vei întâlni vorbitori de engleză în aproape orice colț al lumii;
  • Vei avea mai multe ocazii de avansare profesională – vei avea oportunități de a accesa posturi mai bine plătite;
  • Limba engleză este prioritară dacă vrei să lucrezi cu companii internaționale – indiferent de țara în care își desfășoară activitățile;
  • Multe țări folosesc engleza ca limbă oficială – de la Statele Unite și Marea Britanie, până la Canada, Australia, Noua Zeelandă și India, și este a doua limbă cel mai frecvent utilizată în țări precum Germania, Suedia, Danemarca și Olanda.

Cele mai citite articole