Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători de camioane din lume. Compania produce o gamă întreagă de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de construcții și vehicule specializate. Soluțiile dovedite în ceea ce privește calitatea, durabilitatea și eficiența stau la baza strategiei internaționale a companiei, implementată constant de mai multe decenii. 

Ce este un cap tractor?

 • Un cap tractor este un vehicul utilizat pentru remorcarea altor vehicule sau remorci.
 • Este dotat cu un motor puternic și o cutie de viteze, precum și cu un sistem de remorcare.
 • Cap tractorul este utilizat în principal pentru transportul mărfurilor pe drumurile publice.
 • Cap tractorul este amplasat în fața remorcii sau semiremorcii și face ca acestea să se miște
 • Cap tractorul are un sistem de remorcare special conceput pentru a se conecta la remorcă sau semiremorcă.

Avantajele principale ale vehiculelor tractoare Ford

 • Putere și performanță: vehiculele tractoare Ford sunt echipate cu motoare puternice și eficiente din punct de vedere al combustibilului, care oferă o putere suficientă pentru a trage greutăți mari (remorci și semiremoci cu încărcătura aferentă) în condiții de maximă siguranță.
 • Manevrabilitate: vehiculele tractoare Ford au o manevrabilitate excelentă, ceea ce le face ușor de condus și de manevrat inclusiv în spații înguste sau în traficul urban.
 • Durabilitate: vehiculele tractoare Ford sunt construite din materiale de calitate și au un design robust, ceea ce le face rezistente la uzura cauzată de utilizarea îndelungată.
 • Conectivitate și tehnologie avansată: unele modele de vehicule tractoare Ford sunt echipate cu tehnologii avansate, precum ar fi sisteme de navigație moderne, sisteme de comunicație și conectivitate cu internetul, ceea ce le face mai ușor de utilizat și mai eficiente din punct de vedere al gestionării flotelor.

Chiar și dacă te orientezi spre un cap tractor Ford second hand ai beneficii importante, deoarece o să te poți bucura de:

 1. o capacitate de tractare puternică;
 2. fiabilitate înaltă și durabilitate;
 3. consum redus de combustibil;
 4. manevrabilitate bună în spații înguste;
 5. dotări moderne pentru confort și siguranță în funcționare;
 6. sisteme de asistență la parcare și controlul remorcii/semiremorcii;
 7. sisteme avansate de frânare și stabilitate
 8. posibilitatea de a personaliza echipamentul în funcție de necesitățile tale specifice;
 9. servicii de întreținere disponibile.

Utilajele Ford pentru tractarea semiremorcilor sunt fiabile? 

Ford produce utilaje pentru tractarea semiremorcilor de calitate superioară, utilizând tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate. Ele pot fi adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Cele mai citite articole

În plus, Ford oferă servicii de întreținere și reparații pentru utilajele sale pentru tractarea semiremorcilor, în toată lumea.

Compania oferă un program de garanție extins pentru utilajele sale pentru tractarea semiremorcilor, pentru a oferi clienților siguranță în ceea ce privește fiabilitatea acestora. Ford colaborează cu furnizorii săi pentru a asigura că utilajele pentru tractarea semiremorcilor sunt echipate cu cele mai bune componente.

Se efectuează teste extinse pentru a asigura garanția că utilajele din categoria “Cap Tractor” sunt sigure și fiabile în condiții de utilizare reale.

Dacă vrei să alegi o ofertă de cap tractare Ford online, ar trebui să fii atent la următoarele aspecte:

 1. Verifică dacă vânzătorul este de încredere și are o reputație bună în piață.
 2. Asigură-te că utilajul este în stare bună și că toate sistemele funcționează corect.
 3. Verifică dacă utilajul este înregistrat și înmatriculat legal.
 4. Informează-te despre garanție și serviciile post-vânzare disponibile.
 5. Verifică dacă prețul este competitiv și în concordanță cu prețurile practicate la acest moment pe piață pentru un cap tractor Ford asemănător.
 6. Asigură-te că închei un contract de vânzare-cumpărare perfect din punct de vedere juridic și că toate detaliile sunt clare și specifice.
 7. Asigură-te că utilajul este transportat în condiții sigure și că toate costurile de transport sunt incluse în prețul final.

Vrei și tu un cap tractor Ford second hand? Găsești acum o mulțime de oferte pe Autoline.ro!

Cele mai citite articole