Cine nu iubeste o buna comedie? De-a lungul decadelor, cinema-ul ne-a oferit nenumarate momente de ras si bucurie cu ajutorul unor filme remarcabile. De la comedia clasica, cu umor subtil si personaje memorabile, la productiile contemporane, cu comedii explozive si dialoguri amuzante, lumea filmului a fost mereu un loc de adapost pentru povesti comice de neuitat.

Pe https://www.tvblog.ro/category/filme/, veti gasi informatii relevante despre aceste opere cinematografice care au reusit sa provoace rasul si sa ridice moralul publicului. De la comediile clasice care au rezistat testului timpului pana la cele mai recente productii amuzante, veti gasi o selectie diversa de filme care va vor face sa radeti cu lacrimi.

Indiferent daca sunteti in cautarea unei comedii romantice pentru o seara relaxanta in doi sau a unei comedii negre pentru a va pune mintea la contributie, veti gasi sugestii valoroase si recomandari pe pagina „Filme” de pe TVBlog. Prin urmare, va invitam sa va alaturati noua in aceasta calatorie plina de ras si sa descoperiti sau sa va amintiti de cele mai bune filme de comedie care au marcat istoria cinematografiei.

Senior Year  (2022)

Distributie:  Rebel Wilson, Angourie Rice, Michael Cimino, Alicia SilverstoneIntreg:  Nu poti gresi cu adevarat un film de comedie cand are rolul de a juca pe Rebel Wilson. Actrita australiana isi asuma rolul unei majorete de liceu care intra in coma chiar inainte de balul de absolvire in urma unui accident urat de majorete. Douazeci de ani mai tarziu, ea se trezeste si este hotarata sa se intoarca la liceu pentru a-si revendica statutul de regina balului.

Jump Street  (2012)

Cele mai citite articole

Distributie:  Channing Tatum, Jonah Hill, Brie Larson, Dave FrancoIntreg:  Cum te-ai simti daca ai fi fortat sa te intorci la liceu? Ei bine, asta se intampla cu politistii Schmidt si Jenko, care, in incercarea de a inchide o retea serioasa de droguri la un liceu local, profita de aspectul lor tineresc pentru a intra sub acoperire ca studenti. Cu toate acestea, ei invata ca viata studentilor s-a schimbat drastic de cand erau la scoala si se confrunta din nou cu terorile si anxietatile adolescentilor.

Societate politicoasa  (2023)

Distributie:  Priya Kansara, Ritu Ayra, Nimra Bucha,Intreg:  Probabil unul dintre cele mai amuzante filme din 2023,  Polite Society , care este regizat de Nida Manzoor, se concentreaza pe o aspiranta a unui artist martial adolescent care cere ajutorul prietenilor ei, precum si al ei. abilitati noi de autoaparare pentru a-si salva sora mai mare de ceea ce ea crede ca este o casatorie aranjata condamnata.

Fara sentimente dure  (2023)

Distributie:  Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman,Intreg:  O sa razi in hohote in filmul de comedie, care il vede pe JLaw jucand rolul unei femei pe nume Maddie, care, pe punctul de a-si pierde casa din copilarie, decide sa castige un venit suplimentar acceptand sa se intalneasca cu fiul de 19 ani al unui cuplu bogat din punct de vedere social. Cu toate acestea, slujba se dovedeste a fi mai provocatoare decat se astepta Maddie, dar ea nu renunta, chiar daca asta inseamna sa invete cateva adevaruri grele proprii…

Harold si Kumar merg la castelul alb  (2004)

Cele mai citite articole