5 tipuri de încălțăminte de nelipsit din garderobă oricărei doamne

Organizarea unei garderobe de invidiat începe cu alegerea pantofilor potriviți. Structura, baza și de fapt fundația unei ținute constă în întemeierea unui bun contact cu solul, făcând direct legătura cu exteriorul. Pentru asigurarea succesului în crearea colecției de vis, menține simplitatea și minimalismul deoarece 5 piese bine alese pot valora mai mult decât alte 20 de perechi.

Iată 5 piese care te vor ajuta în consolidarea outfiturilor tale ideale

1.      Sandalele

Începând cu sezonul cald, primul tip de încălțăminte ce nu trebuie să-ți lipsească din dulap este reprezentant de sandale. Optează pentru o pereche din piele neagră sau într-o culoare neutră cum af fi bej sau nude. De asemenea, cu cât mai puține curele, cu atât mai bine. Siluetele minimaliste dăinuie peste ani, iar astfel te vor ține o lungă perioadă de timp.

2.      Pantofii stiletto

O adevărată doamnă poartă pantofi cu toc. Aceștia sunt o piesă rafinată și elegantă potriviți atât pentru mersul la birou pe timpul zilei, cât și pentru serile pline de petreceri. Optează pentru o pereche neagră ce va crea o structură mai definită siluetei, și un toc de 8 cm pentru a fi destul de comozi dar și extrem de eleganți. Asigură-te înainte că mersul tău pe tocuri este destul de sofisticat pentru a arăta ca o adevărată doamnă grațioasă, iar picioarele tale vor fi puse în evidență atât de încălțăminte, cât și de mișcările tale.

3.      Pantofi oxford

Cele mai citite articole

Pantofii oxford sunt combinația perfectă între comoditate și rafinament. Aceștia sunt potriviți pentru mersul la birou, școală sau în oraș, oferind un aer sofisticat chiar și celei mai banale ținute. Ei pot fi purtați cu pantaloni de stofă, blugi sau fuste cu dresuri subțiri, iar efectul creat va fi unul clasic dar impunător, emanând siguranță și control.

4.      Pantofii sport

O pereche de pantofi sport sunt de nelipsit din garderoba fiecărui om, indiferent de lifestyle. Aceștia sunt extrem de comozi, potriviți pentru orice activitate ce necesită mult stat în picioare sau mers. În funcție de stilul personal, găsește modelul potrivit pentru ocupațiile tale zilnice, iar apoi nu vei mai înceta să îi porți. Optează pentru o pereche de teniși albi sau negri și vei vedea că opțiunile de combinații vor fi infinite.

5.      Cizmele de iarnă

Ultima piesă care nu trebuie să lipsească din garderoba ta este o pereche de cizme de damă îmblănite de la Kalapod.net care te vor face să uiți de gerul de afară din sezonul rece datorită grosimii lor, dar totuși păstrând finețea ținutei. Alege o pereche cu toc gros pentru a avea mai multă stabilitate chiar și prin zăpadă.

Alegerea corectă a celor 5 piese este esențială. Asigură-te că acestea sunt de cea mai bună calitate, și astfel vei observa că în timp ele sunt cea mai bună învestiție în imaginea ta. Formele clasice și comoditatea acestora fac diferența în stilul ținutei tale și te vor ține o lungă perioadă de timp, putând fi asortate în atât de multe feluri încât nu te vei plictisi niciodată de ele.

sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole