Deși lenjeria intimă este adesea ascunsă sub straturi de haine, nu înseamnă că nu trebuie să-i acordăm importanță. Atunci când alegem piese de lenjerie de bună calitate, ne simțim nu doar confortabil, ci și plini de încredere.

Cu atât de multe opțiuni pe piață, poate fi o provocare să decizi ce să cumperi. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta:

Alegerea mărimii corecte este crucială

Deși mulți dintre noi credem că știm cum să alegem corect, purtarea unei lenjerii care nu se potrivește corespunzător poate compromite confortul și aspectul. Pantalonii strâmți sau bluzele decoltate pot evidenția lenjeria nepotrivită. Atunci când alegi sutiene sau chiloți, asigură-te că mărimea este cea corectă. De asemenea, dacă greutatea ta se schimbă sau ești însărcinată, este esențial să revizuiești colecția ta de lenjerie.

Coordonează lenjeria cu vestimentația

Cele mai citite articole

Pentru a avea o apariție elegantă, e esențial ca lenjeria pe care o alegi să se potrivească cu vestimentația ta, și nu doar din punct de vedere cromatic. Te pregătești pentru o antrenament intens? Optează pentru lenjerie seamless, practic invizibilă sub colanți. Pentru o rochie scurta mulata de seară, alege bikini modelatori cu talie înaltă pentru a obține silueta dorită. Dacă ești adepta rochiilor scurte, boxerii sunt ideali pentru mișcările de dans spectaculoase

Pune accent pe calitate

Nu o compromite atunci când vine vorba de lenjerie. O piesă de calitate, precum cele din saten, ar trebui să fie un must-have în garderoba oricărei femei. Având în vedere că lenjeria este în contact direct cu pielea, alege materiale respirabile și hipoalergenice.

Alege-ti lenjeria intimă potrivită formei corpului

Lenjeria intimă nu îndeplinește doar un rol funcțional, ci și estetic. Alege modele care pun în valoare forma corpului tău. Dacă ai o siluetă tip pară, optează pentru sutiene bandeau și chiloți cu dantelă la spate. Pentru un corp dreptunghiular, sutienele cu efect de push-up și chiloții tip tanga sunt ideale. Dacă ai o formă de clepsidră, aproape orice stil te va avantaja. Pentru cele cu silueta triunghiulară invers, chiloții cu decupaje și lenjeria baby-doll sunt potriviți.

Tine cont de  aceste sfaturi și vei ști cum să-ți alegi lenjeria ideală de fiecare dată!

Cele mai citite articole